Voordat Meghan Markle zich met prins Harry verloofde, had ze een blog over het leven, The Tig, waarin ze alles pufte, van haar favoriete wijnen tot haar meest plezierige vakanties.
De Suits-actrice zag zich genoodzaakt ermee te stoppen toen ze trouwde met de koninklijke familie, maar deed vermoeden dat ze ooit een herlancering van plan was eind september, toen ze een aanvraag indiende om het handelsmerk van The Tig te reactiveren.
Ik kan onthullen dat er echter één fout in de aanvraag zat: ze heeft het niet aangegeven.



Nu heeft het U.S. Patent and Trademark Office de hertogin van Sussex laten weten dat ze zes maanden eerder met haar duimen zal moeten draaien dan dat ze opnieuw kan volgen.
Het heeft haar ook opgedragen dat de authentieke beschrijving van de website 'te breed' was.
De extra speciale selectie van onderwerpen die Meghan van plan is te behandelen, omvat eten, koken, recepten, reizen, relaties, mode, stijl, levensstijl, kunst, cultuur, design, mindful leven en fitness en welzijn.



Vorige maand maakte ik bekend dat ze een handelsmerk had aangevraagd voor het woord 'archetypes', dat 470 jaar geleden voor het eerst in het Engels verscheen, nadat ze had bedacht om het te gebruiken voor de titel van haar Spotify-podcast.
Het paar verblijft in het voormalige echtelijke huis van Camilla en Andrew Parker Bowles, in Corsham, Wiltshire, dat ze elk jaar openstellen voor het publiek.
Mason heeft een van 's werelds meest gevierde autocollecties opgebouwd, met in zijn magazijn een onschatbare schat aan Ferrari's, Maserati's, Aston Martins, Bugatti's en Porsches.



En hij is een fase van het Football Ventures-consortium dat £ 10 miljoen in de League 1 Bolton Wanderers heeft geploegd om het uit de administratie te halen.
Mason voegt zich bij een lijst van enorm rijke sterren die gebruik hebben gemaakt van de verlofregeling, ongeacht of ze enorme privéfortuinen hebben.
Anderen die het gebruiken, zijn onder meer Jamie Oliver, Petra Ecclestone en het huishoudelijke bedrijf van Cara Delevingne.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.