De collectie van MEGHAN Markle die door Netflix wordt gedropt, is een "complete ramp" voor haar en prins Harry, beweerde een commentator.
De animatieshow Pearl van de hertogin van Sussex is geannuleerd met de hulp van de streaminggigant, die in de eerste drie maanden van 2022 200.000 klanten misplaatste. Koninklijke commentator Rafe Heydel-Mankoo verklaarde dat het schrappen van de serie een "complete ramp" was voor de echtpaar, dat in Californië woont na het verlaten van koninklijke plichten.
Heydel-Mankoo vertelde GB News: “Archewell productions, hun Netflix-bureau dat het catastrofale nieuws heeft gekregen dat Pearl – zijn vlaggenschipproductie die ooit een animatieserie was die uitvoerend werd geproduceerd door Elton John en David Furnish – wordt stopgezet.



"Zoals je weet, heeft Netflix enorme problemen met een dip in het aantal abonnees, dalende inkomsten, sterk dalende aandelenvergoedingen en te veel uitgegeven aan verschillende problemen, en neemt het weer af, met name voor animatieseries.
"Dus terwijl Harry's Invictus-documentaire doorgaat, is er niets voor Meghan om ervoor te laten zien en het roept echt de vraag op of ze de wandeling kunnen lopen of niet. Ze zijn gepast in het praten over het gesprek.
"Ze hebben zich aangemeld bij Spotify, maar hebben tot nu toe slechts één podcast geproduceerd, de Netflix-deal is nu al meer dan 12 maanden in de buurt en er is heel weinig om ervoor te exposeren.
"Het lijkt alsof, weet je, behalve zeuren over het koningshuis er niet veel is dat ze kunnen doen."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.