Meghan Markle en prins Harry zouden onder druk moeten komen te staan ​​van Netflix-bazen om 'een meer originele verdoemenis van de koninklijke familie te bezorgen' om hun deal te rechtvaardigen nadat haar geanimeerde tv-reeks ooit was stopgezet, beweerden koninklijke experts vandaag.
Meghan had samen met Sir Elton John's echtgenoot David Furnish de show gemaakt, getiteld Pearl, over een '12-jarige heldin die gedachten vindt in invloedrijke meisjes uit de geschiedenis'. Het zou worden gelanceerd als onderdeel van de lonende overeenkomst van de Sussexes met de Amerikaanse streaminggigant, die naar verluidt een waarde van maximaal $ 100 miljoen (£ 80 miljoen) zou hebben.
Maar Netflix heeft nu bevestigd dat de feministische karikatuur niet langer in productie is, aangezien leidinggevenden initiatieven opnieuw bekijken na de onthulling in de slotmaand dat het 200.000 abonnees misplaatste in de eerste drie maanden van het jaar.



Pearl is een van een reeks programma's die de afgelopen dagen zijn geannuleerd door het in Californië gevestigde Netflix, en twee andere animatieprogramma's voor kinderen die in productie zijn, zijn nog kleiner geworden, namelijk Dino 'Daycare' en 'Boons and Curses'.
Netflix overweegt ook aanpassingen die zouden moeten bestaan ​​uit een beperking van het delen van wachtwoorden en een betaalbaar abonnement dat wordt ondersteund door advertenties. Het kost momenteel tussen £ 6,99 en £ 15,99 per maand voor Britse kijkers.
En koninklijke schepper Tom Bower adviseerde MailOnline tegenwoordig dat de hertog en hertogin nu onder grotere druk zouden moeten komen om vergelijkbare authentieke inhoud met betrekking tot de koninklijke familie te produceren in een poging om het aantal abonnees van Netflix weer op te bouwen, waarbij de vereniging al voorspelt dat het alle andere zal verliezen twee miljoen accounts tussen nu en juni.



Hij zei: 'Merk Markle heeft het moeilijk na de beslissing van Netflix. De beroemde hertogin heeft bewezen beperkte intelligentie voor authentiek entertainment. Haar kinderboek Op de bank flopte en haar voice-over voor een Disney-film werd bespot.
'Vroeger was het een uitdaging om na te denken over wat ze voor Netflix zorgde in de Pearl-film. Het enige wat ze kan bieden is haar 'roem', maar haar critici zouden zeggen dat het haar bekendheid is. Nu, om aan haar financiële behoeften te voldoen, zal ze onder druk staan ​​van Netflix om extra unieke verdoemenis van de koninklijke familie te leveren.
'Slachtofferschap is nog steeds winstgevend, maar het is een korte herstelperiode voor haar en Harry. Straks raken ze elk op stoom en geloofwaardigheid en daarnaast zullen opzeggingen via Netflix en anderen volgen.'



De Netflix-deal was al bekritiseerd door enkele commentatoren die het paar ervan beschuldigden hun koninklijke banden te verzilveren, ondanks dat Harry naar verluidt de koningin had verteld dat hij dit nu niet zou doen.
Meghan introduceerde het Pearl-project, een deal tussen de streamingdienst en de mediatak van Archewell, het bedrijf uit Sussex, in het ultieme jaar van juli.
In een verklaring zei ze destijds: 'Zoals veel vrouwen van haar leeftijd, is onze heldin Pearl op een reis van zelfontdekking terwijl ze probeert de dagelijkse uitdagingen van het leven te overwinnen.
'Ik ben buitengewoon verheugd dat Archewell Productions, samen met het krachtige platform van Netflix, en deze eersteklas producenten, jullie samen deze nieuwe animatieserie zullen brengen, die prachtige meisjes op een bepaald moment in de geschiedenis viert.'
Harry en Meghan zullen ongetwijfeld bijkomen van de tegenslag nadat ze hebben gesproken over hoe 'gretig' de hertogin ooit was om de 'speciale collectie aan het licht' te brengen met meneer Furnish.
Pearl zou de tweede Netflix-release van het stel zijn. Hun eerste, Heart Of Invictus, een docuserie over de Invictus Games voor veteranen, opgezet met de hulp van Harry, komt binnenkort uit.
En een koninklijke expert, Richard Fitzwilliams, instrueerde MailOnline vandaag: 'De ernstige monetaire situatie voor Netflix, die zijn aandelen heeft zien kelderen en die radicale veranderingen in de inhoud heeft geïntroduceerd, wordt weerspiegeld in de beslissing om Meghan's geanimeerde tv-collectie Pearl te annuleren. Dit zal een klap zijn voor de Sussexen en de vraag is overbodig om te zeggen: wat wil Netflix nu van het koninklijk paar?





'Harry's Heart of Invictus-serie komt binnenkort uit, maar de deal van ongeveer $ 100 miljoen met een organisatie is groot en ze willen een rendement op hun investering.
Het bedrijf dat een deal sloot met de Sussexen en het succes van The Crown, wordt nu gedwongen tot drastische bezuinigingen en wijzigingen in de productie.
'Het zou ook de Sussexen, die een internationaal erkend merk hebben, onder druk kunnen zetten om sneller meer te produceren. Harry's zeereis zou mogelijk worden afgeluisterd - hij heeft immers twee zinnen gediend in Afghanistan.
'Meghans ervaring als toneelschrijver is een andere kans - dit was haar bestaan ​​voordat ze met Harry trouwde. Het is niet altijd even haalbaar om te zien hoe ze koninklijke programma's zouden moeten verzamelen met inbreng van de Sussexen.'
Vorig jaar lanceerden Meghan, 40 en Harry, 37, hun eerste podcast onder hun Archewell Audio-productieonderdeel, na een deal met Spotify waarvan werd gezegd dat het echt £ 18 miljoen waard was.
Het echtpaar, dat een zoon Archie van twee heeft en de tien maanden oude Lilibet, had gezegd dat ze 'podcasting gebruikten om krachtige gesprekken te voeren die inspireren, ondernemen en onderwijzen'.
Meghan zei eerder: 'We hebben Archewell Audio gemaakt om ervoor te zorgen dat we stemmen kunnen verheffen die mogelijk niet worden gehoord.'
'Het grootste deel hiervan probeert van deze buurt een plek te maken die je kunt delen,' voegde Harry eraan toe. 'We zouden iedereen aanmoedigen om vervolgens hun eigen kwetsbaarheden binnen die beschermde ruimte te delen.'
Vandaag wees de heer Fitzwilliams er ook op dat ooit in oktober 2020 werd geïntroduceerd dat de Sussexen zich hadden aangemeld bij het prestigieuze Harry Walker Speaking Agency, volledig gevestigd in New York, dat verschijnt na de Obama's en de Clintons, in oktober 2020, maar ' ze lijken geen toespraken te hebben gehouden op dit lonende circuit'.



Hij vervolgde: 'Ze hebben alleen een onopvallende podcast voor Spotify geproduceerd, dus er wordt nog lang extra beloofd. Dat laat Harry's memoires later in het jaar verschijnen en het is mogelijk de inhoud.
'We begrijpen niet wat het zal bevatten, of dat het zou kunnen worden uitgesteld uit eerbied voor het platina jubileum van de koningin. Als het geserialiseerd moet worden, zal het koppen willen en deze moeten zeker lezers verleiden en alleen de sensationele kan dat doen.
De aanwezigheid van 'The Sussexes' op de Platinum Jubilee Celebrations is niet anders dan geverifieerd en er is nog maar een maand te gaan. Er zijn beoordelingen dat Harry's veiligheidszorgen over reizen naar Groot-Brittannië waren opgelost. Er is echter een heleboel in de bovenstaande reeks gebeurtenissen om een ​​gigantisch doel te bieden voor het onderwerp in het paleis.'
Meghan en Harry's explosieve tell-all tv, onderscheidend met Oprah Winfrey, haalde vorig jaar de krantenkoppen over de hele wereld. Het interview werd ooit bekeken door naar schatting 50 miljoen kijkers wereldwijd.
Netflix verklaarde in een verklaring dat het stopzetten van talloze projecten, waaronder Meghan's, een fase was van strategische keuzes bij de productie van animatieseries.
Netflix besloot ook om niet langer verder te gaan met de twee geanimeerde kindercollecties 'Dino Daycare' en 'Boons and Curses'.



De beslissing om deze te annuleren, komt nadat Netflix in het eerste kwartaal een verlies van 200.000 abonnees meldde, ver onder de prognose van 2,5 miljoen.
Netflix is ​​gestruikeld door de toegenomen concurrentie van onder meer Disney, Amazon Prime en de heropening van bioscopen.
Het Amerikaanse bedrijf zag zijn aandelenkoers de afgelopen zes maanden gehalveerd zijn, omdat handelaren steeds meer bezorgd zijn geworden door de handel in fortuinen te gebruiken.
Netflix verklaarde dat Archewell Productions een gewaardeerde partner blijft en dat ze volharden om samen te werken aan een reeks projecten, waaronder Heart Of Invictus.
De tentoonstelling volgt mensen die deelnemen aan de Invictus Games, en een cameraploeg werd op een bepaald moment van hun tijd dicht bij Harry en Meghan bekeken tijdens de wedstrijd in Den Haag, Nederland, vorige maand.
Vorig jaar verlengde Netflix een deal voor animatiefilms met Comcast-dochteronderneming Universal Pictures, waarvan ooit werd voorspeld dat het Netflix zou helpen om peuterkijkers vast te houden.
Het PA News Agency verklaarde dat het duidelijk is dat Netflix nu heeft besloten om geen verbetering door te geven aan verschillende projecten, waaronder Pearl, eraan toevoegend dat wordt aangenomen dat het niet langer wordt onderscheiden voor ontwikkeling.
Netflix verklaarde dat het zou gaan werken aan taken met Archewell, inclusief Heart of Invictus. Archewell Productions, de werkgever gevormd door Meghan en Harry, heeft niet anders dan commentaar geleverd op de beslissing.



Volgens de Archewell-website werd Archewell Productions vroeger gemaakt door Harry en Meghan 'om programma's te produceren die informeren, verheffen en inspireren'.
De internetsite - die zegt dat Archewell Productions 'de kracht van het vertellen van verhalen zal gebruiken om onze gedeelde menselijkheid en verantwoordelijkheid voor feiten door een meelevende lens te omvatten' - vermeldt Heart Of Invictus en Pearl als de twee 'spannende projecten' die het heeft aangekondigd.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.