Kate Middleton-lookalike die viraal ging op TikTok, laat zien dat ze zich heeft aangemeld voor de rol van hertogin in The Crown nadat Netflix een 'casting-oproep had gedaan voor mooie actrice om koninklijk te spelen op de universiteit'.
Een lookalike van Kate Middleton die tegenwoordig viraal ging op TikTok, heeft aangekondigd dat ze de koninklijke rol in The Crown heeft gespeeld.





Brittany Dixon, een kunstenaar uit Australië, heeft haar account op het socialemediaplatform gemaakt om haar kunstwerken te promoten - maar veel van haar volgers hebben snel de griezelige gelijkenis opgemerkt die ze heeft met de hertogin van Cambridge.
Het komt naar aanleiding van berichten dat Netflix-producenten op zoek zijn naar een 'verbluffende' actrice die een jongere Kate kan spelen in het zesde seizoen van het historische drama.





Na het nieuws werd Bretagne ooit overladen met berichten van TikTok-klanten die haar vertelden dat ze moest volgen voor de functie - en na de suggestie publiceerde de kunstenaar dat ze had gesolliciteerd.
In een van haar TikTok-video's legt Brittany het softwareproces uit en beschrijft ze hoe ze vroeger werd gevraagd om een ​​selfie te sturen, wat algemene gegevens en een 30 seconden durende video-speeme over 'iets waar je van houdt'.





Toen ze films van haarzelf plaatste, werd Brittany eens kort overspoeld met opmerkingen waarin ze werd vergeleken met de koninklijke familie, met één die schreef: 'Wauw, de gelijkenis [met Kate] is geweldig.'
Anderen hebben haar getagd in opmerkingen die suggereerden dat ze The Crown zou volgen, waarbij een man of vrouw erop stond: 'Je lijkt meer op haar dan op alle andere mensen die mensen taggen.'
Een 1/3 voegde toe: 'Wauw, jullie lijken heel erg op elkaar. Nu begrijp ik waarom je je meestal bekend voorkwam.'



Een vierde schreef: 'Dat is zo grappig, jij [en Kate] zien eruit als zussen', terwijl velen haar bleven motiveren om te oefenen voor de rol van The Crown.
Hierna kondigde ze aan: 'GUYS I APPLIED' en beloofde haar volgers op de hoogte te houden nadat de clip viraal ging met meer dan 300.000 views.
Ze legde het sollicitatieproces uit en voegde eraan toe: 'Ik zat ooit niet op die video te wachten om zoveel aandacht te krijgen.
'Dus ik stopte met solliciteren, ze wilden gewoon een selfie, wat normale informatie en een 30e video waarin ik praat over iets waar ik van hou.





'Natuurlijk heb ik het over schilderen gehad, dus we gaan kijken hoe het gaat en of ze het überhaupt zien,' zei ze, eerder dan concluderend: 'In ieder geval bedankt jongens voor het zo aardig zijn, weer aan het schilderen.'
In een reactie op haar clip schreef een persoon: 'Omg, nu ben ik zo geïnvesteerd. Ik hoop dat je de rol krijgt.'

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.