Meghan Markle wordt niet regelmatig gefotografeerd in Californië, maar paparazzi hebben de hertogin van Sussex vrijdag vastgelegd toen ze naar buiten ging om haar man prins Harry polo te zien spelen met maatje Nacho Figueras in de Santa Barbara Polo and Racquet Club. Het uitje gaf het publiek een zeldzame verschijning in Meghan's off-duty stijl. Ze combineerde een witte blazer met wat lijkt op een zwarte short of een mini-jurk. Ze droeg haar lange donkere haar naar beneden en recht, en droeg een zonnebril en een horloge. Vroeger was het een gepolijste, maar casual outfit, en werd het voor de luxe sportclub.
Meghan's polotrip komt te midden van informatie dat de Netflix-serie Pearl van de hertogin is geschrapt met behulp van de streamer. Deadline-recensies dat Netflix de animatieserie stilletjes liet vallen, in het begin vanwege Archewell Productions en door de overheid geproduceerd via Meghan.



Meghan kondigde de serie afgelopen zomer aan en zei: "Zoals veel vrouwen van haar leeftijd, is onze [12-jarige] heldin Pearl op een reis van zelfontdekking terwijl ze probeert de dagelijkse uitdagingen van het leven te overwinnen. Ik ben heel blij dat Archewell Productions, samen met het krachtpatserplatform van Netflix en deze opmerkelijke producenten, jullie gezamenlijk deze nieuwe animatieserie zal leveren, die een geweldige vrouw door de geschiedenis heen viert. David Furnish en ik waren erop gebrand om deze aparte serie aan het licht te brengen en ik ben verheugd dat we deze vandaag kunnen aankondigen.” Deadline wees erop dat de uitdaging zich toch in de verbeterfase bevond. De outlet merkte op: "Insiders bij de streamer verklaarden dat er nog steeds bullishness is over de Archewell-deal met een verscheidenheid aan taken die doorsijpelen, waaronder de aankomende documentairecollectie Heart of Invictus."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.