Misan Harriman is een goede vriend van de koninklijke familie.
De hertog en hertogin van Sussex verheugden koninklijke kijkers over de hele wereld toen ze zaterdag een intieme foto van hun dochter Lilibet vrijgaven tijdens haar eerste verjaardag.
Maar wist je dat dit een unieke connectie heeft met prinses Beatrice? De foto is gemaakt door de beroemde fotograaf Misan Harriman, die vroeger de man was achter de openhartige verlovingsfoto's van Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi.
Misan's snapshots zijn in zwart-wit genomen op het terrein van Windsor Great Park - wat ook de plaats is waar Frogmore Cottage is gevestigd, de plaats waar Lilibet haar verjaardag vierde.



De schattige roodharige peuter werd ooit gevangen in de tuinen van Frogmore Cottage, voor de duur van haar eerste verjaardagsfeestje, en werd bijgewoond via Misan en zijn familie.
"Het was zo'n voorrecht om de 1e verjaardag van Lilibet te vieren met mijn familie en de hare! Vreugde en gezicht worden overal afgebeeld", schreef hij op Instagram.
De fotograaf, die een levenslange vriend en vertrouweling is, legde ook het portret vast dat prins Harry en Meghan lanceerden toen ze aan de wereld aankondigden dat ze uitkeken naar de kleine Lilibet in een snoeppost voor Valentijnsdag.
Het stel deelde een mooie zwart-witafbeelding die ze in hun huis in Santa Barbara hadden gemaakt. Misan was toen niet eens bij hen! Vroeger was hij zeker bijna 9.000 kilometer verwijderd.



De autodidactische fotograaf nam de foto op afstand vanuit het VK en deed het met behulp van de iPad van de Sussexen.
In februari 2021 instrueerde hij Robin Roberts van Good Morning America: "In het tijdperk van COVID, weet je, is het natuurlijk onmogelijk voor mij om erbij te zijn om het te fotograferen, dus technologie kwam hier om [de] redding, en ik was in staat om de iPad op afstand over te nemen."Misschien willen ze mijn stem horen, en het was ooit een gesprek, en de ontspanning is nu verleden tijd."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin, Prinses Beatrice


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.