Als de kleine prins Louis, na de platina-jubileumvieringen van vorige week, je nieuwe favoriete koninklijk blijkt te zijn, dan ben je niet langer alleen. Net als wij stemde het land af op hun tv's om het 70-jarige bewind van de koningin te markeren, en op hetzelfde moment dat het brandpunt op Hare Majesteit moest liggen, was het de vierjarige prins Louis die de schijnwerpers stal met zijn brutale shenanigans en hilarische gezichtsuitdrukkingen.


ICYMI, de jongste peuter uit Cambridge, begon zijn weekend vol aandacht tijdens de Trooping the Colour-ceremonie van donderdag, waarbij zijn humoristische gezichten weinig aan de verbeelding overlaten. Snel vooruit naar zondag en er was niet veel veranderd, terwijl prins Louis praktisch ringen rond zijn moeder, Kate Middleton, liep tijdens de Jubilee Pageant - hoewel zij en prins William gelukkig mild waren over de stand van zaken op sociale media.
Nu heeft mede-koninklijk (en voormalig rugbyspeler) Mike Tindall - die getrouwd is met de neef van prins Willam, Zara Tindall - onthuld waarom prins Louis zo "ondeugend" was op een bepaald moment van de Jubilee Pageant.



Sprekend op de podcast The Good, The Bad en The Rugby, zei Mike - die tijdens de Pageant direct achterin Louis en Kate zat en bijgevolg op de eerste rij zat bij het optreden van de peuter - dat het gedrag van de kleine koninklijke wil misschien te maken hebben met een suikertekort. Ja, moeder en vader over de hele wereld kunnen naar alle waarschijnlijkheid (lees: zeker) betrekking hebben.
Zoals de presentatoren van de podcast opmerkten dat de "kinderen de sterren van de show waren", antwoordde Mike: "Louis, hij was gewoon op zoek om plezier te hebben. En mijn twee zijn meestal ondeugend, dus het is een poging om een ​​oogje in het zeil te houden Er zijn echter veel snoepjes geweest, dus vroeger was er een echte suikerhigh.'



En, in tegenstelling tot de meeste ouders die hun kind in een time-out kunnen stoppen wanneer de zaken kleverig worden, wees Mike erop dat het niet gemakkelijk is om een ​​deal te sluiten met de koninklijke jongeren, zelfs als ze door duizenden en duizenden over de hele wereld in de gaten worden gehouden. "Het is moeilijk voor hen. Ze zijn allemaal jong... het is een lange tijd", zei hij, verwijzend naar hoe de jongeren zich op een bepaald moment tijdens de jubileumfestiviteiten zouden gaan gedragen. 'Maar zoals elke moeder of vader weet, doe je gewoon wat je maar wilt.'

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.