Kate Middleton was tijdens het Platinum Jubilee-weekend het onderwerp van kritiek op haar opvoeding van prins Louis, maar sommige commentatoren hebben de hertogin verdedigd.
De vierjarige Louis, de 1/3 baby van Kate en prins William, won harten toen hij gezichten trok en zijn oren meedeed tijdens Trooping the Colour, de verjaardagsparade van koningin Elizabeth II, die op 2 juni de viering van het platina jubileum opende.
En hij werd beschouwd als een hand voor de mond van zijn moeder tijdens een andere brutale show op de Jubilee Pageant, die het weekend op zondag 5 juni afsloot.
Minstens één Twitter-gebruiker vond de uitwisseling tussen de prins en zijn moeder grappig.
Anderen zijn nu echter niet zo geamuseerd door het gedrag van Louis tegenover zijn moeder en leggen de schuld bij Kate.



Muhammad Butt, de hoofdauteur van de internetsite Squawka voor sportactiviteiten, schreef: "Louis is een snotaap, maar voor de meeste secties doen kinderen dit soort dingen alleen als ze geen enkele discipline meer hebben geleerd. ouders."
Een ander schreef: "Kinderen zijn slim, begrijpen en weten wanneer ze de Nut verschijnen. Koningin Elizabeth, toen ze zo oud was, gedroeg zich nooit zo. Kate kan het maar beter collectief krijgen als ouder."
De koningin werd 4 in 1930, toen camera's geen routine waren bij koninklijke evenementen. Haar kroning was ooit de eerste die 23 jaar later, in 1953, op tv werd uitgezonden.
Een andere Twitter-persoon schreef: "Dus veel woede gericht op een kind dat zich gedraagt. Hij krijgt thuis waarschijnlijk geen zelfdiscipline meer."
En iemand schreef: "Op welk punt gaan we van 'wauw, wat een herkenbaar babymoment' naar 'wauw, je hebt geen controle over je kinderen?'"
Prins Louis roept 'diepe empathie' op bij ouders.



William en Kate maakten een delicate verwijzing naar de aandacht die Louis trok in een Twitter-thread die het jubileum ondertekende.
Met behulp van hun @KensingtonRoyal-account schreven ze: "We hadden allemaal een geweldige tijd, vooral Louis..."
Het bericht was ondertekend met "W & C", wat "William en Catherine" betekent.
Royal schrijver en commentator Victoria Arbiter schreef op Twitter: "Door voor mijn deel te tekenen hebben William en Kate de belachelijke vreselijke feedback rond Louis' moeiteloos schijnbare enthousiasme meesterlijk verspreid!
Kerri Sackville, columnist voor de Sydney Morning Herald, schreef: "Nooit had ik gedacht dat ik medelijden zou krijgen met een koninklijke familie, zeker nu niet met Kate Middleton, hertogin van Cambridge. Getrouwd met de 'goede' prins, in de rij om koningin te worden, ze leeft een bestaan ​​van voorrecht en onwaarschijnlijk goed haar.



"Toch, na de viering van het platina-jubileum van haar schoonmoeder afgelopen weekend, heb ik mijn standpunt herzien. Er gingen beelden viraal van Kate's jongste kind, prins Louis, die zich uitte, en ik voelde diepe empathie. Terwijl de krantenkoppen schreeuwden: 'Kate kan haar kinderen niet manipuleren!', Ik herinnerde me de dagen dat ik de mijne niet meer moest beheren."
"Nu zijn er twee soorten mensen die anderen kiezen voor hun opvoeding: de kindvrije man of vrouw die er vrij zeker van is dat hun toekomstige hypothetische kinderen in geen geval zouden doen wat deze echte menselijke baby doet, en de gelukkige vader of moeder wiens baby fantastisch reageert op welke discipline/opvoedingsregime/houten lepel ze ook uitdelen', vervolgde Sackville. "Weet je wie anderen niet veroordeelt voor hun opvoeding? Degenen onder ons die begrijpen hoe uitdagend het is."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin, Prins Louis


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.