De dochter van Meghan Markle en prins Harry is vernoemd naar de vorst, wiens bijnaam uit zijn kinderjaren Lilibet was.
Koningin Elizabeth vierde dit weekend meer dan één belangrijke mijlpaal!
Naast haar platina jubileumvieringen, vierde haar achterkleindochter en naamgenoot Lilibet haar eerste verjaardag.
Maandag deelden Meghan Markle en prins Harry een nieuwe afbeelding van hun dochter, die zaterdag 1 werd. De foto is gemaakt tijdens het verjaardagsfeest van Lili op zaterdag in het huis van haar familie in het VK, Frogmore Cottage, op slechts 1/2 mijl van het huis van de koningin in Windsor Castle.
De foto is gemaakt tijdens een informele, intieme picknick in de buitenlucht bij Frogmore Cottage om een ​​leuke tijd te hebben op de verjaardag met goede vrienden en familie. Fotograaf Misan Harriman, die ook Meghan en Harry's zwangerschapskiekjes vastlegde terwijl ze Lili verwachtten, ging achter de camera staan ​​voor de foto.



Lili lijkt het kenmerkende paarse haar en de nieuwsgierige ogen van haar vader te hebben geërfd!
Lili is genoemd naar de monarch, wiens bijnaam uit zijn kinderjaren Lilibet was. Tijdens een gesprek met de koningin deelde Harry "hun hoop om hun dochter Lilibet ter ere van haar te noemen", vertelde een woordvoerder van het paar vooraf aan PEOPLE.
"De hertog sprak met zijn gezin tijdens de ontwikkeling van de aankondiging, in werkelijkheid was zijn grootmoeder ooit het eerste familielid dat hij belde. Hij deelde hun hoop om hun dochter Lilibet tijdens dat gesprek ter ere van haar te noemen. Als ze niet langer ondersteunend was geweest, hadden ze zou de naam niet meer hebben gebruikt."
De identiteit Lilibet werd ooit liefdevol gebruikt met de hulp van koningin Elizabeth's vader, koning George VI, die zodra hij van zijn twee dochters zei: "Lilibet is mijn trots. Margaret is mijn vreugde." Het was ooit een huisdieridentificatie die door verschillende familieleden werd gebruikt, het mooist van haar overleden echtgenoot prins Philip, en het is een idee dat haar bejaarde neven zoals prinses Alexandra de naam nog steeds gebruiken.



Lilibet, wiens volledige titel Lilibet Diana Mountbatten-Windsor is, is bovendien vernoemd naar Harry's overleden moeder, prinses Diana.
Terwijl Archie en Lili geen van de jubileumevenementen bijwoonden, stapten Meghan en Harry donderdag uit voor Trooping the Colour en op vrijdag voor een dankdienst ter ere van de koningin in de St. Paul's Cathedral.
Ze waren niet aanwezig op de Platinum Party in het Palace op zaterdagavond, noch op de Platinum Jubilee Pageant op zondag buiten Buckingham Palace. Zondag zakken ze terug naar Californië.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin, Lilibet


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.