De koningin zal dit jaar niet aanwezig zijn op de tuinfeesten en zal als plaatsvervanger worden vertegenwoordigd door andere deelnemers van de koninklijke familie, zo maakte Buckingham Palace vandaag bekend.
De 96-jarige, die de afgelopen maanden worstelde met mobiliteits- en gezondheidsproblemen, zal niet aanwezig zijn bij de evenementen die de regio voor het eerst in 2019 zien.
De beslissing is waarschijnlijk te wijten aan de structuur van de partijen, in die zin dat de vorst meer dan een uur zou hebben moeten staan ​​om de mensen te begroeten.
Koninklijke specialist Angela Levin zei vandaag: 'Het is een wenselijke keuze voor de koningin om geen achtertuinfeesten meer bij te wonen, omdat er dan te veel overeind zou staan. Wat jammer.'



Het komt op het moment dat de koningin tegenwoordig haar taken vanuit Windsor Castle volbracht terwijl ze een digitale doelmarkt uitvoerde via videolink om Anthony Severin, de nieuwe Hoge Commissaris voor Saint Lucia, te ontvangen die in Buckingham Palace in Londen was.
Normaal gesproken zijn er elke zomer maximaal drie tuinfeesten in de Buckingham Palace Garden, net als alle andere in het Palace of Holyroodhouse in Edinburgh.
Nadat de afgelopen twee jaar de evenementen waren afgelast vanwege de pandemie, kondigden koninklijke assistenten vanochtend aan dat ze deze zomer zouden terugkeren.



De drie gelegenheden in Buckingham Palace zullen plaatsvinden op de volgende drie woensdagen van deze maand - 11, 18 en 25 mei. Het Holyroodhouse-feest is op 29 juni.
De partijen zullen de regio innemen tijdens het platina jubileum van de koningin, 12 maanden lang en worden gehouden voor vrienden in het bewustzijn van hun geweldige bijdragen aan gemeenschappen in heel Groot-Brittannië.



Een woordvoerder van Buckingham Palace zei vandaag: 'Hare Majesteit de Koningin zal worden vertegenwoordigd door andere leden van de koninklijke familie op de tuinfeesten van dit jaar, met details over de aanwezigheid die te zijner tijd worden bevestigd.'
Daarnaast zal er op donderdag 12 mei een 'Not Forgotten Association Annual Garden Party' zijn, die zal worden georganiseerd door prinses Anne, shopper van het goede doel.
De Not Forgotten Association geeft entertainment, plezier en activiteit voor het dienen van gewonden, gewonden of zieken en voor ex-service mannen en vrouwen met een handicap.



De Garden Party voor de organisatie, die ook in Buckingham Palace zal worden gehouden, zal samen meer dan 2.000 begunstigden van alle tijden en van alle diensten opleveren.
De koningin woonde in maart een ceremonie bij ter herdenking van het leven van haar overleden echtgenoot, de hertog van Edinburgh, met hooggeplaatste leden van het koningshuis en een congregatie van honderden.



Ze bereikte haar platina-jubileum in februari, overwon Covid nadat ze die maand geweldig had uitgecheckt, en vierde haar 96e verjaardag privé op 21 april in Sandringham.
Afgelopen oktober bracht ze een nacht door in het gezondheidscentrum en bracht de volgende drie maanden door onder doktersvoorschrift om alleen milde taken te verrichten en een aantal gebeurtenissen over het hoofd te zien.
De koningin heeft in het openbaar een wandelstok gebruikt, aangezien ze afgelopen oktober een dienst bijwoonde ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan ​​van het Royal British Legion.



Er zal een hypothese zijn over de vraag of de koningin de staatsopening van het parlement volgende dinsdag zal bijwonen, waar ze kan worden vertegenwoordigd door de prins van Wales.
Prins Charles is waarschijnlijk de kandidaat om de toespraak van de koningin te onderzoeken, die het regeringsbeleid en de voorgestelde wet voor de nieuwe parlementaire zitting verenigt.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.