Meghan Markle is beschuldigd van het dwingen van Netflix om hun miljoenendeal te heroverwegen, te midden van de voortdurende waarschuwingen van ‘go wake or go break’.
Dat verklaarde koninklijke commentator Jane Moore in haar nieuwe opiniestuk voor The Sun.
Daarin schreef ze: "Er zijn geen hogere groepsdenken deugd-signalers dan de Sussexen."
"De get wake, go break-mantra is vooral geweldig in de amusementsindustrie wanneer kijkers, eh, vermaakt willen worden als vervanging dan naar iets te kijken dat een pc-boodschap predikt ten koste van een topverhaal en interessante personages."



"In tegenstelling tot terrestrische tv-beoordelingen die nog steeds voornamelijk gebaseerd zijn op de kijkgewoonten van ongeveer 5.000 patroonhuishoudens, denken de streaminggiganten veel beter na over wie, waar, wanneer en hoeveel op elke show klikken en voor hoe lang."
"Er waren duidelijk zorgen dat ze misschien wegkwijnde op de statistische gelijk van de zeebodem, naast verschillende televisiekrill geproduceerd met de hulp van mensen die aannemen dat het publiek hun ontwaakte wereldbeeld deelt."
“Dat doen ze niet. En elke onderneming die de massa vervreemdt die hun product bekijkt of koopt om toe te geven aan de deugd-signalerende weinigen, zal de financiële gevolgen ondergaan.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.