Prinses Charlotte had haar grote zus schoenen aan rond prins Louis tijdens de Queen's Platinum Jubilee-verkiezing.
Prinses Charlotte had haar grote zusschoenen aan tijdens de Queen's Platinum Jubilee-verkiezing toen haar jongere broer of zus, prins Louis, een beetje uit de hand liep in de koninklijke loge, noemde The Daily Star.
In schattige clips die al snel viraal gingen op sociale media, werd prins Louis gezien terwijl hij zich aan het uiten was terwijl hij naast zijn moeder, Kate Middleton, en grote zus, prinses Charlotte, zat bij de Jubilee-verkiezing.



De kleine Cambridge werd ooit gezien terwijl hij frambozen blaast, met zijn armen in de lucht danste en zelfs de mond van zijn moeder Kate beschermde toen ze probeerde hem onder controle te houden.
Het was echter Charlotte die haar ondeugende kleine broertje Louis in bedwang leek te houden in zijn stoel, en men zag ze een keer zijn hand 'slapen' toen hij op zijn vuist beet en hem vervolgens in de lucht zwaaide.
Volgens de Daily Star was Charlotte zich extra bewust van het spraakmakende koninklijke evenement, dat een feest was van de 70 jaar van de koningin als monarch, en haar beweging om Louis met de hand op zijn schoot te slaan werd genoemd als een duidelijke indicatie.



Ondertussen slaagde prins Louis erin om de krantenkoppen over de hele wereld te halen, niet alleen vanwege zijn capriolen tijdens de Jubilee-verkiezing van zondag, maar ook eerder tijdens de Trooping the Color-ceremonie en RAF-flypas, waar hij vroeger werd afgebeeld terwijl hij zijn oren beschermde en komisch schreeuwde.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.