Prins Harry en Meghan Markle brachten slechts 15 minuten met de koningin door nadat ze naar het VK waren teruggekeerd voor haar platina-jubileum, beweerde een insider.
Tijdens de bijeenkomst brachten de hertog, 37 en hertogin van Sussex, 40, die nu in Montecito, Californië wonen, eerst hun eenjarige dochter, Lilibet, mee, die naar de koningin is vernoemd.
Het echtpaar, dat ook bij hun driejarige zoon Archie was geweest, zag de vorst op donderdag 2 juni in Windsor, maar hun tijd bij Hare Majesteit werd vroeger "formeel" gered met de hulp van assistenten in Buckingham Palace, in overeenstemming met The Sun.
Het komt als een Britse deelnemer die deelnemers van Harry's Los Padres-groep kent, onthulde dat de hertog "zijn droom in de VS naleeft" en op professioneel niveau van polo geniet, terwijl zijn broer prins William de activiteit heeft opgeofferd in de identiteit van plichtsbesef Has.





Harry werd dit weekend opgemerkt in een pose terwijl hij hield van een beetje polo onder de Californische zon, bijna een week nadat hij terugkeerde van de Queen's Platinum Jubilee-vieringen in Londen.
Prins Harry en Meghan Markle (op de foto tijdens de vierdaagse viering) brachten slechts 15 minuten met de koningin door nadat ze waren teruggekeerd naar het VK voor hun platina-jubileum, heeft een insider naar verluidt beweerd.
Hij trok een groen topje, een witte broek en zwarte rijlaarzen en kniebeschermers aan terwijl hij in de zon lag in de gewone hitte van LA, voordat hij zijn bruine paard beklom en zijn helm en bril opzette voor andere vormen van spel.





Over de ontmoeting van het paar met de koningin gesproken, zei een voorraad tegen de krant: "Het was ooit een snelle klus. Het was allemaal nogal formeel.'
Buckingham Palace weigerde naar verluidt iets op te merken toen The Sun contact met hem opnam.
Op vrijdag trad Harry op voor de groep Los Padres van zijn vriend Nacho Figueras in de Cancha de Estrella Polo Club in Santa Barbara, de eerste keer dat hij werd gespot vanwege het feit dat hij op 5 juni terugkeerde naar Los Angeles.
Na het zweet te hebben gebroken, pauzeerde de koning met het rode gezicht terwijl hij zijn handpalmen op zijn achterhoofd legde en op zijn rechterheup zonk.



Hij trok een groen topje, een witte broek en zwarte rijlaarzen en kniebeschermers aan terwijl hij in de gebruikelijke hitte van LA zonnebaden, voordat hij zijn bruine paard beklom en zijn helm en bril opzette voor andere vormen van spel.
Meghan was afwezig bij de wedstrijd van vrijdag dat Harry's bemanning met 8-12 verloor van Dundee II.
De Britse deelnemer Millie Hine, 19, die op de hoogte is van medewerkers van het Los Padres-team van Prins Harry, verklaarde dat hij vier keer per week traint en de meeste dagen naar de gezondheidsclub gaat om contact te houden met de beroemde speler Nacho Figueras, de "David Beckham" van polo houdt twee 17-jarigen in het gelijke team. (Harry met Nacho in mei).



De Britse deelnemer Millie Hine, die onlangs triomfeerde op Chesterton's Polo in the Park-toernooi, vertelde Emily Prescott van Mail On Sunday dat prins Harry zijn droom in de VS waarmaakt en polo speelt op professioneel niveau.
Millie, 19, die op de hoogte is van deelnemers aan de Los Padres-ploeg van Prins Harry, verklaarde dat hij 4 keer per week traint en de meeste dagen naar het gymnasium gaat om bij te blijven met superster Nacho Figueras, polo's 'David Beckham', evenals twee 17 -jaar oud . 12 maanden oud in hetzelfde team.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.