Prins Harry en Meghan Markle brachten slechts een kwartier door met zijn grootmoeder de koningin, nadat ze naar het VK waren teruggekeerd voor het platina jubileum, volgens rapporten.
Het echtpaar, dat samen was met hun zoon Archie, 3, en een jaar oude dochter Lilibet, zag de vorst op donderdag 2 juni (Britse tijd) in Windsor. Hun bezoek aan Hare Majesteit werd volgens The Sun 'formeel' gehouden door paleisassistenten.
Tijdens de ontmoeting introduceerden de hertog, 37 en hertogin van Sussex, 40, die nu in Montecito, Californië zijn gevestigd, Lilibet voor de eerste keer aan haar naamgenoot.
“Het was een snelle in- en uitstap. Het was allemaal nogal formeel", aldus hun bron. Buckingham Palace weigerde commentaar te geven op het roddelblad.



Ondertussen hadden Harry en zijn broer prins William geen privétijd samen tijdens de vierdaagse vieringen, meldde The Sunday Times - en zei dat hun "gebroken relatie" niet is genezen.
Er was gespeculeerd in de Britse pers dat de koningin, die had afgezien van sommige jubileumfestiviteiten, zou verschijnen op het eerste verjaardagsfeestje van Lilibet.
Harry en Meghan vertrokken naar Californië voordat de vierdaagse festiviteiten waren afgelopen en verlieten het centrale podium van Cambridge tijdens de Jubilee-verkiezing - en prins Louis om de show te stelen.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.