Prins Harry en Meghan Markle zouden deze 12 maanden tijdens de feestdagen door de koningin willen worden uitgenodigd voor haar eigendom in Balmoral als ze willen dat hun merk in de VS van de grond komt, meent een koninklijke professional.
Koninklijke commentator Neil Sean ging naar zijn YouTube-kanaal kort na de Sussex-stint bij het jubileum van de koningin tot nu deze maand, en zei dat Harry en Meghan, ondanks dat ze werden afgekeurd tijdens de festiviteiten, toch hoopvol moesten zijn.
Volgens Sean: "Er zou passend nieuws aan de horizon moeten zijn omdat, zoals we weten, onze hoogwaardige monarch graag een uitstapje maakt naar een van haar favoriete huizen, Balmoral ..."



“Het is de tijd van 12 maanden waarin onze monarch graag medewerkers van haar familie uitnodigt om tijd met haar door te brengen. Ze komen niet allemaal tegelijk, ze komen wanneer ze worden uitgenodigd op gescheiden tijden, 'vervolgde hij, eerder dan zijn belangrijkste punt te bereiken.
Sean legde vervolgens uit: "Hoewel Harry en Meghan niet hebben gemanipuleerd om die goedkeuring te krijgen die ze naar verluidt nodig zouden hebben om ervoor te zorgen dat hun bedrijf op schema blijft in de Verenigde Staten van Amerika, hopen ze op een vakantie-uitnodiging .”
Het is relevant om erop te wijzen dat prins Harry en Meghan eerder, in 2020, zijn uitgegroeid tot de uitnodiging van de koningin om Balmoral te bezoeken, vanwege de jonge leeftijd van hun zoon Archie destijds.



Er werd ooit ook gezegd dat Meghan uitgroeide tot de uitnodiging vanwege het feit dat ze een afkeer heeft van jagen en schieten, een steunpilaar bij Balmoral.
Maar volgens Sean: "Het herinnert zich niet of je geassocieerd bent met de meest bekende dame ter wereld, als je je merk terug op koers wilt krijgen, specifiek met de markt die dit het meest nodig heeft - de Verenigde Staten van Amerika - dan kun je ook gewoon afzien van die vreselijke wakkere dingen waar je normaal over schreeuwt als je een Zoom-naam gebruikt of een openbare toespraak houdt."
Het blijft echter onbevestigd of de koningin dit jaar een uitnodiging voor de Sussexen virtueel zal verlengen.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.