Meghan Markle besefte niet dat Diana 'als een hondje moest werken aan alledaagse opdrachten' voor de koninklijke familie voordat ze een 'wereldwijde humanitaire superster' werd, beweert ex-Vanity Fair-redacteur Tina Brown.
Meghan Markle begreep niet dat prinses Diana meer dan tien jaar binnen de koninklijke familie moest 'werken als een hond' voordat ze een 'wereldwijde humanitaire superster' werd, beweerde een koninklijke specialist.
Toen ze vandaag op ITV's Lorraine verscheen om haar nieuwe e-boek The Palace Papers te bespreken, beweerde ex-Vanity Fair-redacteur Tina Brown dat Meghan 'haar rol niet begreep' toen ze lid werd van de koninklijke familie.



De voormalige Suits-ster verscheen naar het voorbeeld van prinses Diana en vond dat ze hetzelfde pad moest volgen, maar Tina voerde aan dat ze de 'grote hoeveelheid zeer alledaagse opdrachten' die Diana namens de firma ondernam niet eerder begreep dan ze groeide naar wees het icoon dat ze vandaag blijft.
Over de Australische tour gesproken, zei mevrouw Brown: 'Ze vond het helemaal niet leuk. Ze vond de volledige representatieve taak van het onderdrukken van je eigen opvattingen en het vertegenwoordigen van de monarchie, want haar [het] was gewoon een gruwel.
'Het is niet hoe ze haar rol, de wereld, beschouwde, ze begreep er nu het nut niet van en voor haar, ja, ze was vroeger een groot succes, maar het was nu niet iets dat ze wilde doen.
'Ik denk dat dat ooit haar noodzakelijke ervaring was van het verkeerd begrijpen van wat zich zou gaan manifesteren toen ze lid werd van de koninklijke familie - ze zag de paleizen en Diana als deze internationale humanitaire voortreffelijke ster, maar vergat dat Diana 16 of 17 jaar lang werkte als een hond binnen de koninklijke familie een heleboel zeer alledaagse opdrachten doen.
'Het was ooit haar charisma dat ze in het werk introduceerde dat haar zo verrassend speciaal maakte.'
Mevrouw Brown wees erop dat Diana - die ze beschreef als een 'agent van verandering van binnenuit' - de Firma heeft verlaten vanwege het stuklopen van haar huwelijk met prins Charles.



'Eigenlijk was Diana ooit altijd een veranderaar van binnen', zei ze. 'Ze ging niet weg bij de koninklijke familie vanwege het feit dat ze zei 'ik ben weg', ze is gescheiden. Haar man was niet verliefd op haar, dat was vroeger het lijden voor haar'.
'Ze maakte het beste wat ze kon. Ze nam dat worstelen en maakte er haar geweldige werk van, dat in werkelijkheid actueel en belangrijk was.
'Nadat ze uit de koninklijke familie was geweest, werd ze een heel stuk globaler, niet langer alleen omdat ze dat wilde, maar vanwege het feit dat ze niets kon zijn, maar omdat ze ooit deel uitmaakte van de koninklijke machine '.
Mevrouw Brown zei dat het 'oneerlijk' is om Meghan de schuld te geven van de ineenstorting van de relatie van prins William met haar man - waaruit blijkt dat er 'echte scheuren' zijn geweest nadat Harry het leger had verlaten en 'zich gemarginaliseerd begon te voelen' toen William begon te worden verzorgd als toekomstige koning.
Ze legde uit: 'Het is algemeen bekend dat Meghan de broers uit elkaar heeft gehaald, het is oneerlijk... ze versterkte het, het scenario versterkte dat probleem.



'Maar de waarheid is dat Harry en William een ​​dissidentie begonnen te krijgen tussen de tijd dat Harry ooit zo gelukkig was in het leger, hij had tien uitstekende jaren dat hij zijn dienst uitmaakte en ging twee keer naar Afghanistan. Het was ooit een voortreffelijk succes, zijn totale legercarrière.
'Maar toen hij naar buiten kwam, voelde hij zich een beetje ontheemd, een beetje misplaatst en rammelde hij een beetje rond terwijl zijn broer op weg was naar het koningschap.
'William werd ooit klaargestoomd om koning te worden, zijn lot was duidelijk, zijn richting was duidelijk en op dat moment drong de memo hem door dat hij nummer twee was en dat hij zou worden behandeld als nummer twee.
'Hij begon gemarginaliseerd te worden en toen hij Invictus Games begon, [was het ooit een] groot succes en een fantastisch initiatief, maar waarachtig was het een superster-seconde voor Harry en hij realiseerde zich min of meer: ​​"Ik kan dit zelf, ik heb mijn eigen krachtbasis" en het was op dat moment dat hij Meghan ontmoette.



Mevrouw Brown ontdekte naar verluidt Meghan's mening over Australië via een voormalige stafmedewerker van het paleis, die haar vertelde dat ze opnieuw gefascineerd was door 'zaken die ze in de schijnwerpers wilde zetten'.
'Dus, Meghan moet er dolblij mee zijn geweest... toch? Nee. Vreemd genoeg had ze een hekel aan elke 2e ervan.
'Ze begreep niet waarom de zaken zo zijn opgezet. In plaats van opgewonden te zijn als massa's mensen bevestigd werden in het Opera House, was het vroeger heel erg als: 'Wat is het doel? Ik begrijp dit niet', adviseerde een paleisarbeider aan Brown.



De Sussexen volbrachten vijfenzeventig opdrachten in zestien dagen door Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Tonga in de loop van de wervelwindtour - en dat terwijl Meghan in het begin van haar eerste zwangerschap was.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, Prinses Diana


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.