Prins Harry en Meghan Markle maakten een subtiele verschijning op de Trooping the Color-parade van 2022 op donderdag als onderdeel van het vierdaagse platina-jubileumfeest van koningin Elizabeth II in Londen.
De "Suits"-aluin, 40, verbluft in een off-the-shoulder marine-jurk gecombineerd met een grote zonnehoed terwijl ze via de hertog van Sussex, 37, samenkwamen in het kantoor van de majoor-generaal in Buckingham Palace.
Het tweetal dacht op een rustige manier aan te komen, maar werd later gespot terwijl ze chatten met verschillende deelnemers van de koninklijke familie, waaronder de neef van de koningin, prins Edward, de hertog van Kent.



Markle werd ooit ook beschouwd als gek doen met enkele van de jongere medewerkers van de familie. Ze werd lachend gefotografeerd met de achterkleindochters van de koningin, Savannah Phillips, 11, Isla Phillips, 10, Mia Tindall, acht en Lena Tindall, 3.
Ondertussen zwaaiden de koningin, 96, en senior royals, waaronder prins Charles, prins William en Kate Middleton, vanaf het balkon van het paleis naar de toeschouwers.
Markle en Harry waren niet langer uitgenodigd voor de foto, omdat ze niet langer royals werken.
“Na zorgvuldige overweging heeft de koningin besloten dat de gebruikelijke Trooping the Colour-balkonverschijning dit jaar op donderdag 2 juni zal worden beperkt tot Hare Majesteit, en deze leden van de koninklijke familie die momenteel authentieke openbare verantwoordelijkheden namens de koningin uitdagen, Dat zei Buckingham Palace in het verleden in een verklaring.



Trooping the Color is de legitieme sociale bijeenkomst van de verjaardag van de koningin met een parade met elk jaar meer dan 1.000 soldaten, 200 paarden en vierhonderd muzikanten.
Gemaakt onder het bewind van koning Charles II in 1748, wordt de verjaardag van de Britse soeverein al meer dan 260 jaar jaarlijks in juni gevierd.
En het is niet de enige verjaardagsbijeenkomst voor de koningin, die ook de dag erkent waarop ze zonder twijfel werd geboren, 21 april.



Page Six meldde in mei dat Harry, Markle en hun kinderen, Archie, 3, en Lilibet, 11 maanden, naar verwachting de viering van het platina jubileum van de koningin zullen bijwonen, wat gewoon de tweede keer is dat het paar terug is om de grootmoeder van de hertog van Sussex te zien omdat ze ontslag nemen uit hun koninklijke verantwoordelijkheden en begin 2020 naar Californië verhuizen.
Er wordt ook voorspeld dat het duo zich zaterdag met de koningin zal verheugen op de 1e verjaardag van hun dochter Lilibet. Het bezoek zal de eerste keer zijn dat de vorstin haar achterkleindochter, die naar haar is vernoemd, kan ontmoeten.



De Sussexen bezochten uiteindelijk de koningin in april en maakten een geheime stop in het VK terwijl ze op weg waren naar Nederland voor de Invictus Games, wat ooit hun eerste keer was dat ze collectief terugkeerden naar Harry's thuisland met het oog op Megxit.



Toen ze op dat moment in de stad waren, werden ze bovendien herenigd met Harry's vader, Charles, 73, en zijn vrouw, Camilla Parker Bowles, hoewel ze nu geen paden bewandelden met William, 39, of Middleton, 40, te midden van Harry's zorgwekkende relatie met de hertog van Cambridge.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.