Prins Louis stond centraal bij moderne platina jubileumvieringen in Londen en stal de scène met zijn ondeugende capriolen toen hij eens snauwde terwijl hij gezichten trok en zijn neusgat door Trooping the Colour pulkte.
De vierjarige Louis, de jongste van de Cambridge-kinderen, werd eerder op de dag ook een keer gefotografeerd terwijl hij enthousiast naar omstanders zwaaide, toen hij samen met zijn broers en zussen prins George, acht, en prinses Charlotte, zeven, een koetservaring naar beneden maakte. de Mall to Horse Guards Parade voor de Queen's Birthday Parade, het eerste authentieke Platinum Jubilee-toernooi van het bankexcursieweekend.



Zijn meest opvallende momenten kwamen hier echter dankzij de duidelijk stevige band die hij deelt met zijn geweldige grootmoeder, de koningin, die tijdens de flypast werd bekeken terwijl hij met de tiener aan het praten was in een poging hem af te leiden van het harde geluid van de vliegtuigen.
En Louis leek in trance, nieuwsgierig naar de monarch op zoek naar haar aandacht.
Op een gegeven moment brak Louis zelfs weg van zijn moeder Kate Middleton om langs de koningin te gaan, tot grote verbijstering van de hertogin en Camilla.
Volgens een liplezer zei Kate op een bepaald moment in de luidruchtige overloop, zoals men dacht dat Louis probeerde langs de koningin te wurmen, tegen Camilla: 'Hij doet oprecht een poging om langs te komen!'



Terwijl de vliegtuigen overvlogen, zei Kate tegen Louis: 'Het is zo cool om dat te zijn.'
Ondertussen zei de koningin tegen haar geweldige kleinzoon: 'Kijk eens omhoog naar al die rook!'
Na de flypast groeide ze uit tot de jonge royal en voegde eraan toe: 'Laten we gaan, het is nu klaar. Dat was ooit geweldig, zo ongelooflijk.'
De algehele prestatie van de jonge royal bleef nu niet onopgemerkt, met mensen die massaal naar sociale media gingen om Louis een 'mood' te maken en memes te maken met foto's van de dag.
Louis' opvallende bewegingen op het balkon volgden zijn veelbewogen reis door The Mall vóór die ochtend, toen hij naar het paleis was gereisd in een paardenkoets met zijn moeder, moeder Kate Middleton, 40, de hertogin van Cornwall, vierenzeventig net zo mooi als zijn broers en zussen George en Charlotte.
Op videobeelden van de reis lijkt Charlotte haar jeugdige broer af te vinken omdat hij te veel naar de verzamelde menigte zwaaide.



Een filmpje van de jongen suggereert dat de zevenjarige prinses prins Louis vraagt ​​om 'op te houden met zwaaien!' terwijl ze hun reis door de menigte maakten.
Dit veroorzaakte een kleine ruzie tussen de jongste twee royals in de koets, terwijl hun oudere broer prins George toekijkt.
Ondanks dat hij door zijn zus werd getikt, bleef prins Louis geanimeerd zwaaien naar omstanders, hoewel alle drie de jongeren werden betrapt terwijl ze bewondering toonden voor hun uitzonderlijke grootmoeder, bogen de Cambridge-tieners plichtsgetrouw hun hoofd toen het volkslied werd gespeeld bij hun aankomst in Horse Guards Parade.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.