Meghan Markle verliest erkenning in de VS, net als in het VK, zegt de Amerikaanse expert.
Nile Gardiner, een specialist buitenlands beleid in Washington, vertelt aan Express.co.uk: "De foto van Meghans keldert in de VS, net als in het VK.
"Ze wordt door velen in de VS gezien als iemand die voortdurend probeert de koninklijke familie te ondermijnen - en de koninklijke familie is hier buitengewoon beroemd.
"Veel Amerikanen zijn verbijsterd over de vraag waarom ze toch de hertogin van Sussex is, terwijl ze zich zo krachtig uitspreekt tegenover de monarchie.
"Er is geen uitstekend doel dat ze toch een koninklijke titel heeft."
Vanuit politiek perspectief voegde Gardiner toe: "Amerikaanse conservatieven hebben een verschrikkelijke mening over Meghan, die als zeer links wordt beschouwd, terwijl veel Amerikaanse liberalen haar bewonderen.
"De erkenning van Meghan en Harry in de VS is in de loop van het jaar aanzienlijk afgenomen en zal blijven afnemen."
Meghan en Harry verlieten het VK nadat ze in 2020 stopten als senior royals. Het paar woont nu in Montecito, Californië, samen met hun kinderen Archie en Lilibet.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.