Harry en Meghan vierden gisteren de eerste verjaardag van hun dochter Lilibet in Windsor met een 'ontspannen' verjaardagsfeestje — met koninklijke 2e neven die waren uitgenodigd voor de festiviteiten.
Het paar hield een ongedwongen tuinverjaardagsfeestje in Frogmore Cottage, op het koninklijke landgoed, met een verjaardagstaart, ballonnen, partyvideogames en picknicksnacks, dat is duidelijk.
Het verjaardagsfeestje van het kleine meisje stond ooit open voor de drie kinderen van Zara en Mike Tindall, Mia, acht, Lena, drie en Lucas, één, evenals Savannah, 11, en Isla, 10, dochters van Peter Phillips en Autumn Kelly.
De peetvader van de driejarige Archie, Charlie Van Straubenzee, en zijn broer Tom, peetvader van prinses Charlotte, waren naar verluidt ook uitgenodigd.
'Het was een prachtig stuk en had alles waar je op zou rekenen van een kinderverjaardagsfeestje', adviseerde een voorraad The Sun. 'Het concept was ooit dat het heel comfortabel en casual moest zijn, met mensen die vrij in en uit konden springen wanneer ze wilden.'



Ze zeiden dat het een 'leuke kans' was voor een aantal koninklijke tieners om de kleine Lilibet te ontmoeten, aangezien deze dagtocht haar eerste keer in het VK was.
Ze brachten naar voren dat er 'veel discussie' was geweest over de beste items voor de 'mijlpaal'-verjaardag, waarbij een 'roze Volkswagen Beetle ride-on-speelgoed van 75 pond' een beroemd idee bleek te zijn.
Gisteravond verbleven Harry en Meghan de laatste nacht in Windsor met hun kinderen, naast de koningin, die ooit in de citadel verbleef en de Platinum Party op televisie observeerde.
De hertog en hertogin van Sussex waren afwezig bij de viering van het platina-jubileum van de koningin in Buckingham Palace en hebben naar verluidt gekeken naar het live optreden met de koningin in Windsor.



Het stel was vrijdag bij de Thanksgiving-dienst in St Paul's Cathedral, waar een groot gejuich opging toen Harry en Meghan arriveerden en ze werden begroet bij de Super West-deur door de Dean of St Paul's.
Het was ooit de eerste keer dat het paar volledig in het openbaar te zien was naast de Windsors toen ze twee jaar geleden de monarchie stopten voor een nieuwe levensstijl in de VS.
Ze spraken een paar minuten met de oudste geestelijke voordat ze het gebied van aanbidding binnengingen en de lange rij geestelijken begroetten.
Harry stopte om even te kletsen met de aartsbisschop van York, die later de preek zal houden en naar verwachting de 70-jarige regering van de koningin zal prijzen.
De Sussexen zijn ook vanuit een raam bekeken tijdens Trooping the Colour van donderdag, maar waren niet op het balkon naast werkende royals.



Noch Lilibet, noch haar oudere broer, de driejarige Archie, zijn tot nu toe in het openbaar gezien bij een van de festiviteiten.
Het huishouden heeft zich tijdens de vieringen onopvallend gehouden en het is niet bekend of ze aanwezig zullen zijn bij de hedendaagse verkiezing in het centrum van Londen.
Tijdens hun bezoek aan het VK ontmoette de koningin Lilibet voor de eerste keer, met het huishouden herenigd in de achtenveertig uur nadat Harry en Meghan woensdag met hun huishouden in het VK waren aangekomen via een niet-openbare jet.



Er wordt aangenomen dat Harry en Meghan hun jonge mensen meenamen naar Windsor Castle om hun overgrootmoeder te zien kort nadat ze in het VK waren aangekomen, gezien de hedendaagse mobiliteitsproblemen van de koningin - hoewel dit nu nog niet formeel is bevestigd.
Tijdens de verjaardagsviering van gisteren voor Lilibet werd voorspeld dat de koningin tijd zou vrijmaken om haar kleinzoon en zijn kinderen weer te zien, aangezien ze haar uitje naar de Epsom Derby had afgezegd en het feest in het paleis niet zou bijwonen.



Het is duidelijk dat prins Charles en Camilla Harry en Meghan ook privé hebben ontmoet tijdens de vieringen.
Gisteravond leidden de hertog en hertogin van Cambridge en hun tieners prins George en prinses Charlotte de koninklijke aankomsten op de verjaardagsviering van het platina jubileum van de koningin in Buckingham Palace.



Prins William, 39, en Kate Middleton, 40, bevallen samen met hun twee oudste kinderen toen de koninklijke familie druk uitoefende voor het oude concert in Londen.
Prins Charles en de hertogin van Cornwall, Zara en Mike Tindall en prinses Eugenie en prinses Beatrice en hun echtgenoten waren ook aanwezig.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.