Royalist is de e-nieuwsbrief van The Daily Beast voor alles wat met koninklijk en koninklijke familie te maken heeft. Schrijf je hier in om het elke zondag in je inbox te krijgen.
Prins Harry en Meghan Markle verzamelden zich donderdagochtend in Londen met Kate Middleton en verschillende personen van de koninklijke familie om de verjaardagsparade van de koningin te bekijken, een langverwacht moment in de koninklijke archieven na twee jaar van bittere beschuldigingen door het paar te gebruiken tegen Harry's familie.
Ze zijn echter niet meer in één keer bekeken op de televisieversie van de gebeurtenissen.
Het in Californië woonachtige stel zou met hun kinderen discreet per auto naar de Horse Guards Parade in Londen zijn gekomen, in tegenstelling tot enkele andere gezinsleden die publiekelijk in paardenkoetsen arriveerden.
De drie kinderen van William en Kate, prins George, prinses Charlotte en prins Louis, arriveerden in een koninklijke koets met hun moeder en stiefgrootmoeder, Camilla. George werd later bekeken op het balkon van een kamer die bekend staat als het kantoor van de majoor, maar Harry en Meghan en hun kinderen bleven uit het zicht terwijl de procedure gaande was.





Hun aankomst was nu niet gefilmd met behulp van tv-camera's, en aangezien de ceremonies om 11.00 uur begonnen, waren ze nog steeds niet op Britse tv-schermen te zien, hoewel paleisbronnen eerder hadden bevestigd dat Harry, Meghan en hun twee tieners daar zouden zijn .
Het paar is op hun eerste gezamenlijke bezoek aan het VK vanwege het feit dat ze de koninklijke levensstijl hebben verlaten en naar Amerika zijn verhuisd, nadat ze woensdagmiddag in Londen waren geland, waar ze werden opgewacht met de hulp van een koninklijke auto die door de koningin was gestuurd om ze uit te kiezen, door sommigen geïnterpreteerd als een verzoenend gebaar.
Eerder was al aangekondigd dat Harry en Meghan niet zouden komen opdagen op het balkon van Buckingham Palace, maar woensdagavond laat werd eens bekendgemaakt dat Harry en Meghan de rechtszaken zouden aanschouwen vanuit het legerkantoor met uitzicht op de paradevloer van Whitehall, de plek waar de gewone wedstrijd vindt plaats in het gezelschap van verschillende royals.
Terwijl prins William ooit zijn vader prins Charles vergezelde op het paradeterrein, hadden Kate, Camilla en prins Edward en zijn vrouw Sophie de wedstrijd moeten bekijken vanuit de ceremoniële militaire kamer - naast Harry en Meghan.





Er wordt aangenomen dat het de eerste keer is dat Meghan en Kate in dezelfde kamer zijn sinds de Commonwealth Day-carrier in Westminster Abbey in maart 2020, toen William en Kate Harry en Meghan bijna volledig negeerden.
Minstens twee demonstranten, van wie er één ooit een nepkroon droeg, waren door de politie weggesleept nadat ze probeerden de openingsminuten van de verjaardagsparade van de koningin te onderbreken. Ze sprongen uit de menigte en voor roodgecoate troopers die door de belangrijkste ceremoniële straat van Londen, The Mall, marcheerden, snel nadat de klachten om 10.00 uur waren vastgesteld. De een droeg een kroon en de ander hield een signaal vast dat opruiend leek voor een herverdeling van koninklijk land.
De soldaten beschadigden de trap niet meer en een van de demonstranten werd bijna vertrapt.
Prins William en Kate zeiden tegenwoordig dat ze "uitkeken naar het vieren" van het platina-jubileum van de koningin.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.