De koningin verliet Windsor Castle vanmorgen toen ze op weg was naar Buckingham Palace om deel te nemen aan haar platina-jubileumvieringen met verschillende koninklijke familie-deelnemers terwijl tientallen mensen de straten van Londen vulden.
De hertogin van Cambridge en haar drie tienerjongens prins George, prinses Charlotte en prins Louis zwaaiden naar de juichende menigte bij Trooping the Colour vandaag voor de aankomst van de koningin, terwijl ze de vieringen in stijl begonnen.
Drie rijtuigen verlieten vanmorgen het voorplein van Buckingham Palace met leden van de koninklijke familie naar The Mall, met de hertogin van Cornwall naast Kate Middleton en haar jeugd in de eerste rijtuig.
Ze zijn vergezeld door de graaf en gravin van Wessex met jongeren Lady Louise Windsor en James, burggraaf Severn; daarna de hertog en hertogin van Gloucester en vice-admiraal Sir Tim Laurence in de 1/3 koets.





Louis zat tussen zijn oudere broers en zussen George en Charlotte in een koets, met Kate en Camilla tegenover. De kinderen, die gekleed waren in een lichtblauw, marineblauw en wit kleurenschema, zwaaiden naar de menigte - en op een gegeven moment leek Charlotte de hand van Louis naar beneden te duwen, terwijl de prinses in de zon tuurde terwijl het rijtuig vertrok.
Prins Charles, Prins William en Prinses Anne reden op paarden tijdens de standaard koetsstoet die Buckingham Palace verliet voor Trooping the Colour, ook beschouwd als de verjaardagsparade, aan het begin van de festiviteiten.
Toen Kate, Camilla en de jonge duiven in hun koets vertrokken, had een gebruikende bruidegom een ​​probleem met haar paard dat weigerde te bewegen. De koets moest uitwijken om weg te blijven van het dier dat ooit uiteindelijk werd overgehaald om zich bij de stoet aan te sluiten.



















De Cambridge-adolescenten bogen hun hoofd toen het landelijke volkslied werd gespeeld bij hun aankomst in Horse Guards Parade. George droeg voor de gelegenheid een marineblauw pak, een wit overhemd en een blauwe stropdas, terwijl Louis een wit en marineblauw pinakel droeg in de stijl van een matroos, die een weerspiegeling was van een outfit die met de hulp van zijn vader werd gedragen tijdens het Trooping-evenement van 1985.
Charlottes haar was los, gekleed met twee uitstekende vlechten met een blauw lint, en ze droeg een jurk van korenbloem. Ze tuurde door het centrale raam naar de Horse Guards Parade terwijl Louis naar de ceremonie wees.
Ze kwamen samen met hun moeder en grootmoeder in een koets aan bij Horse Guards Parade. De hertogin van Cambridge droeg ooit een witte jasjurk via Alexander McQueen en een hoed via Philip Treacy. Rijpaarden waren de Prins van Wales op George, de hertog van Cambridge op Derby en de Princess Royal op Sir John.











De prins van Wales ging voor de hertog van Cambridge en de prinses Royal uit terwijl ze diagonaal over het voorplein reden en onder de bogen van Horse Guards door. Charles droeg zijn scharlaken kolonel van de Welsh Guards-uniform en onervaren distelsjerp met een paard genaamd George. William reed op Derby in zijn Irish Guards-uniform en Anne op een paard genaamd Sir John in haar Colonel of the Blues and Royals-uniform als fase van de levendige parade.
Het komt wanneer prins Harry en Meghan voor het eerst in meer dan twee jaar deel gaan uitmaken van senior royals bij een professionele verloving. De Sussexen zullen samen met de driejarige Archie en Lilibet bijna één overbrengen voor de openbare familiereünie - en de tieners zullen naar alle waarschijnlijkheid hun neven George, Charlotte en Louis eindelijk ontmoeten.















Lilibet is op geen enkele manier naar haar koninklijke familieleden gebracht, terwijl Archie nu niet in het VK is geweest vanwege het feit dat hij zes maanden oud was. Maar er is geen uitnodiging voor beschaamde prins Andrew, zelfs niet in een privé-potentieel na zijn val uit de gratie.
De Queen's Birthday Parade bij Horse Guards in Londen is de eerste officiële Platinum Jubilee-wedstrijd van het bankexcursieweekend, waarbij Hare Majesteit om 13.00 uur op het balkon van Buckingham Palace zal verschijnen voor de RAF-flypast.













Duizenden mensen gedrapeerd in Union Jack-vlaggen, verjaardagsfeestmutsen en plastic tiara's stonden vandaag in de warme zon langs The Mall. Een aantal van de vooraan presenteerde tentstoelen, die de afgelopen dagen waren gearriveerd om de fantastische plek te bemachtigen, en de stemming was hoog toen leden van het publiek kletsten en grappen maakten met de politie die de perimeter in stand hield.
De politie schoot toen echter op 4 indringers die probeerden door de beveiliging op The Mall te breken. Twee van de demonstranten - die van Animal Rebellion waren - konden midden op de laan gaan zitten toen de fanfare naderde. Officieren sleepten ze aan de kant terwijl de muzikanten langs hen heen liepen, ze volledig afwerend.
De Irish Guards waren een van de eersten die vanmorgen arriveerden bij een mars bij Horse Guards Parade voor de zittende menigte in de levendige zon, geleid door hun mascotte, een Ierse Wolfshond genaamd Seamus. En terwijl grote menigten naar de hoofdstad afdaalden om getuige te zijn van het oude weekend, zeiden politie en parkautoriteiten dat de gebieden vol waren.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.