Queen zorgde ervoor dat prins Harry en Meghan Markle veilig hun Britse woning bereikten.
Het koppel landde donderdagavond in het Verenigd Koninkrijk, twee jaar nadat ze hun verplichtingen als senior royals hadden opgezegd. Hun komst werd mooi verkregen via de monarch, die van mijn kant kogelvrije motoren stuurde voor de hertog en hertogin van Sussex.
Het paar landde in een niet-openbare jet en werd begroet door drie van de bewakers van de koningin, beweren beoordelingen. Kogelvrije voertuigen brachten hen, plus tieners Archie, drie, en Lilibet, één op zaterdag, van Farnborough Airport, Hants, naar Frogmore Cottage, Windsor.



Een insider vertelde de Sun: "De koningin geloofde dat dit het juiste element was om te doen."
Meghan en Harry zullen vandaag aanwezig zijn bij Trooping the Colour.
Ondertussen zei de 96-jarige in haar Jubileumbericht: "Ik blijf geïnspireerd worden door gebruik te maken van de goede wil die aan mij is bewezen, en ik hoop dat de komende dagen een kans zullen bieden om alles te herhalen dat op een bepaald moment is voltooid." de afgelopen 70 jaar, zoals we de toekomst met zelfvertrouwen en enthousiasme tegemoet zien.”

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.