Prins Harry en Meghan Markle zijn met hun twee jongeren in het VK geland in afwachting van het historische Platinum Jubilee-weekend van de koningin.
De hertog en hertogin van Sussex zijn woensdag samen met Archie, drie en Lilibet, elf maanden, op een Britse luchthaven geland.
Het voormalige koningshuis nam een ​​privéjet vanaf de luchthaven van Santa Barbara en was met de hulp van Hare Majesteit's Land Rover opgepikt op Farnborough Airport in Hampshire, eerder dan ze naar Frogmore Cottage waren gebracht.
Een insider vertelde The Sun the Queen dat het "het juiste was om te doen" om ervoor te zorgen dat een persoonlijke auto haar kleinzoon en zijn familie ontmoette om ze veilig naar Buckingham Palace te vervoeren.
Op foto's in de Britse krant is te zien hoe de niet-openbare jet van het stel Embraer op het asfalt landt en de zwarte Land Rover van de koningin die hen begroet, terwijl een Volkswagen-auto het konvooi begeleidt.



Er wordt aangenomen dat de Sussexen eerder in de VW-auto zijn gekomen dan dat ze zonder entourage reisden en geen politie-escorte meer kregen.
De Netflix-cameraploeg van het stel bleef ook achter tijdens de reis.
Er wordt voorspeld dat de koningin haar naamgenoot, baby Lilibet, voor het eerst zal ontmoeten voorafgaand aan het jubileum en de verjaardag van het kind, dat ook op 4 juni is.
Een woordvoerder van Sussexes zei tegen de publicatie: "Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex, zijn opgewonden en vereerd om in juni met hun kinderen het platina jubileumfeest van de koningin bij te wonen."
Tijdens de vierdaagse viering zouden Harry en Meghan voor de eerste gelegenheden op een lagere achterbank zitten, omdat ze niet langer senior werkende royals zijn.
Het paar zal zich niet bij de rest van de koninklijke huishouding op het balkon voegen voor het respectabele publieke optreden en de fotomomenten.
"Na zorgvuldige overweging heeft de koningin besloten dat de reguliere Trooping the Colour-balkonlook dit jaar op donderdag 2 juni zal worden beperkt tot Hare Majesteit, en deze deelnemers van de koninklijke familie die momenteel namens de koningin professionele publieke verantwoordelijkheden krijgen, ', aldus een paleisverklaring.
Harry en Meghan zullen naar verwachting vrijdag bij de koningin aanwezig zijn voor een Thanksgiving-dienst in St Paul's Cathedral en zaterdagavond kunnen verschijnen op de Platinum Party in het Palace.



Royal insiders verklaren dat de koningin zaterdag niet meer aanwezig is bij de Epsom Derby vanwege mobiliteitsproblemen.
Die datum is ook de verjaardag van Lilibet en er is een hypothese dat de vorst deze kans zal nemen om eindelijk haar achterkleindochter te ontmoeten.
Er is gezegd dat prins William en Kate bij elk ander evenement zullen zijn terwijl de koningin Lilibet ontmoet.
Volgens een enquête via JL Partners was ooit vastgesteld dat de openbare hulp voor de hertog en hertogin van Sussex drastisch daalde, gewoon uren eerder dan hun langverwachte aankomst in het VK.
Uit twee afzonderlijke peilingen blijkt dat prins Harry en Meghan bovendien uit de gratie zijn geraakt bij het Britse publiek nadat ze in maart 2020 weer uit hun rol als senior werkende royals waren gestapt.
Uit de peiling bleek dat slechts 27 procent van de Britse volwassenen een goede mening had over prins Harry, terwijl slechts 22 procent goed was over zijn echtgenote Meghan.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.