Meghan Markle en prins Harry voegden zich bij de koningin, Kate Middleton en verschillende medewerkers van de koninklijke familie op het balkon van Buckingham Palace bij Trooping the Color in 2019 - en volgens het concept zagen ze een ongemakkelijk moment.
De viering van het platina jubileum van de koningin begint morgen met het verbazingwekkende Trooping the Colour.
Er zullen meer dan 1.400 paraderende soldaten, 200 paarden en veertig muzikanten door de Mall van Buckingham Palace naar Horse Guard's Parade trekken.
En zoals altijd wordt het afgesloten met de typische RAF fly-past, die vanaf het balkon van Buckingham Palace optimistisch wordt bekeken door de koningin en haar familie.
De laatste keer dat het koningshuis samenkwam op het balkon voor Trooping the Colour was in 2019, toen prins Harry en Meghan Markle onder hen waren verschenen.



En fans met arendsogen realiseerden zich dat ze een nauwelijks ongemakkelijk moment tussen het paar zagen terwijl ze naar de menigte zwaaiden, en velen geloofden dat ze Harry Meghan zagen afwijzen.
Op beelden die op Twitter werden gedeeld, was te zien hoe Harry de kamer achter het balkon in keek voordat hij een paar zinnen uitsprak tegen iemand buiten de camera.
Meghan draait haar hoofd een beetje en mond iets uit, en kijkt dan haar man aan.
Het paar deelt een paar zinnen en Meghan kijkt naar voren. Ze draait zich dan om zodra ze groter is om Harry onder ogen te zien - en op dit punt lijkt het alsof hij haar instrueert om "om te draaien" - wat ze dan doet.
Harry houdt zijn strenge gezichtsuitdrukking vast terwijl Meghan onhandig probeert zichzelf te bedaren voor de digitale camera - wat fans ertoe bracht te speculeren dat ze misschien ook kruiswoordraadsels hadden.
Wanneer je echter naar de volledige clip met geluid luistert, realiseer je je al snel dat er meer aan de hand is.



De foto's laten zien met geluid laat zien dat het nog maar een 2e of zo is voordat het volkslied begint te spelen.
Dit potentieel is er een precies gevaar dat Harry Meghan vrijwel gewoon een waarschuwing gaf dat het lied op het punt stond te gaan genieten, zodat ze niet betrapt werd op het zoeken op de verkeerde manier.
In plaats van onhandig te staan ​​luisteren ze echt alleen maar naar het openingsgedeelte van God Save the Queen.
Morgen zal de koningin naar verwachting een balkon-look maken, al zal er geen nabijheid zijn voor Harry en Meghan.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.