Prins Harry leek zijn vrouw Meghan Markle te 'vertellen' op een bepaald moment van hun resterende Trooping the Color-uiterlijk.
Prins Harry leek zijn vrouw Meghan Markle te 'vertellen' tijdens hun laatste Trooping the Color-optreden in 2019, meldde The Daily Star.
Volgens fans leek de hertogin van Sussex op dat moment een grote fout te maken tijdens wat haar afsluitende blik was op een Trooping the Color-ceremonie.
Een video van de wedstrijd bevestigde dat prins Harry terugkeek en met iedereen buiten de camera sprak. Op dat moment draaide Meghan zich bovendien om en leek iets tegen Harry te zeggen.
De hertog van Sussex ‘mompelde’ vervolgens iets tegen zijn vrouw, waarna ze neerslachtig de vloer aankeek. Ze groeide toen om weer terug te worden, op welke factor Harry haar naar verluidt vertelde om 'om te draaien'.



De video veroorzaakte destijds veel opschudding, waarbij lipleesspecialist Tina Lannin bevestigde wat het concept van de fans Harry had gezegd.
Volgens Lannin dacht Harry te zeggen: 'Nee, dat heeft hij niet. Oh prima. Omdraaien."
De video ging in 2019 meteen viraal op koninklijke Twitter en werd op grote schaal gedeeld door fans die beweerden dat het de eerste keer was dat ze prins Harry Meghan hadden zien 'vertellen'.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.