De hertogin van Sussex is vervreemd van haar vader, Thomas Markle, vanwege het feit dat hij notoir paparazzi-foto's maakte voorafgaand aan haar huwelijk met prins Harry. Maar hun relatie is opnieuw onder de loep genomen sinds Thomas in de laatste week een vermoedelijke beroerte heeft gehad. 



Fans hebben gesuggereerd dat haar genezing van haar vader oneerlijk is, erop wijzend dat haar moeder ooit afwezig was tijdens haar opvoeding, maar nog steeds op gepaste zinnen met Meghan is. @loveforcambridg zei: "Thomas was degene die haar opvoedde en nu is het alsof hij niet voor haar bestaat, simpelweg vanwege een klein foutje (zij en haar man hebben nu de ergste dingen gedaan!). een grote humanitaire ze is." Koninklijk commentator Omid Scobie beweerde dat Meghan haar vader "niets" verschuldigd was op Twitter. @Fibutton antwoordde: "Behalve haar opleiding, bevoorrechte opvoeding, niet-openbaar optreden en danslessen, reis op een soapserie, haar zes weken durende stage gegeven door zijn broer, betaald voor de fantastische universiteit. Ze prees hem aan de sterren totdat ze H ontmoette - toen was hij niet geschikt genoeg om in haar leven te zijn."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.