De twee maatjes en poloteamgenoten deelden hun bericht op Instagram.
Prins Harry stuurde zijn vaderdag aangenaam vanaf het poloveld.
Op zondag beschouwde de hertog van Sussex in een Instagram-publicatie samen met zijn vriend Ignacio "Nacho" Figueras, die ook zijn teamgenoot is in het Los Padres-poloteam.
"Fijne Vaderdag aan alle padres van de padres van de #lospadrespoloteam" Figueras onderschrift van de foto, met de twee vaders glimlachend vanaf de zijlijn. Figueras heeft eerder gedefinieerd dat "de titel Los Padres werd geïnspireerd door de nabijheid van de discipline tot het Los Padres National Forest en ook door onze connectie als vaders te gebruiken."



Harry, 37, treedt normaal op in de Santa Barbara Polo Club, niet ver van het huis in Montecito, Californië, dat hij deelt met zijn vrouw Meghan Markle en hun jonge mensen Archie, 3, en Lilibet Diana, 1.
Harry bracht een deel van het Vaderdagweekend door met toejuichen door zijn nummer 1 fan, Meghan, 40 Maar Nacho en Harry waren vrijdag niet in de overheersende vorm in vorm, waardoor Los Padres zich niet kwalificeerde voor de finale .
Het genieten van Harry's polo heeft een "coole sfeer" toegevoegd aan de club.



"Prins Harry ziet er zo comfortabel en gelukkig uit op het poloveld, en iedereen behandelt hem alsof hij gewoon een van de jongens is!" zei de waarnemer.
Harry heeft de laatste tijd veel te vieren gehad, waaronder de eerste verjaardag van dochter Lilibet Diana op 4 juni, die hij en Meghan, de hertogin van Sussex, vierden met een verjaardagsviering in de achtertuin van hun huis in het Verenigd Koninkrijk, Frogmore Cottage, in Windsor. De Sussexen vierden bovendien het platina-jubileum van koningin Elizabeth tijdens hun verblijf in het VK.



Eerder deze maand lanceerde het stel trots een foto van Lilibet, genomen terwijl ze lieflijk op het gazon van Frogmore Cottage zat.
Harry's vaderdagwensen volgden die van zijn broer prins William, grootmoeder koningin Elizabeth en vader prins Charles (met een foto van William en Harry als jongens in Balmoral, Schotland).

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.