De dochter van prins Harry en Meghan Markle, Lilibet Diana, zou snel records moeten maken met haar grootvader, prins Charles, die verwachtte haar een felbegeerde koninklijke titel te verlenen zodra hij koning wordt, volgens een koninklijke expert.
Volgens koninklijke schepper Andrew Morton zal Prins Charles' eerste bevel tot leverancier wanneer hij de Britse troon bestijgt, de titels 'Prins' en 'Prinses' toekennen aan Harry's kinderen, Archie Harrison en Lilibet.



In een gesprek met Express UK zei Morton dat de titels van Archie en Lilibet zelfs zullen komen als hun vader, prins Harry, naar de zijlijn wordt verbannen als hij zijn vete met de koninklijke familie voortzet.
Volgens Morton: "De enorme ironie in dit alles is dat wanneer prins Charles op de troon komt, een van de eerste dingen die hem zal worden gevraagd is om van Lilibet een prinses en Archie een prins te maken."
Morton voegde toe: “Het wordt interessant om te zien welke titel ze zullen krijgen. En Lilibet zal de eerste in Amerika geboren prinses zijn.”

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin, Lilibet


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.