Prins Harry, Meghan Markle 'klampt zich vast' aan titels in hun 'Californische zonneschijn'.
Prins Harry en Meghan Markle hebben de koninklijke familie hard nodig, zegt expert.
Columnist Tony Parsons gelooft dat de hertog en hertogin van Sussex "de koninklijke familie meer nodig hebben dan de koninklijke familie wil"
Parsons schreef voor The Sun: "De hertog en hertogin van Sussex - die zich nog steeds vastklampen aan hun titels in die Californische zonneschijn - willen nu dat de koninklijke familie iets meer is dan het koningshuis hen wil.
"Toen de broers opgroeiden, waren ze onafscheidelijk - in het bestaan ​​en in ons landelijke bewustzijn", introduceerde hij over prins William en prins Harry.



"Maar het is nu duidelijk dat de erfgenaam en de reserve zich niet op meer onderscheidende paden moeten bevinden.
"Harry moet zijn Amerikaanse betaalmeesters bij Netflix, Spotify en de rest gelukkig houden.
"Terwijl William's levensstijl leidt tot één vakantieplek - de Kroon."
Harry en Meghan verlieten in 2020 hun positie als senior royals. Het stel, dat nu met hun kinderen in Californië woont, beschuldigde de koninklijke familie ervan 'racistisch' te zijn.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.