Meghan Markle moedigde haar man vrijdag aan vanaf de zijlijn van de polodiscipline, terwijl de bemanning van prins Harry nutteloos vocht voor een plek in hun competitiefinale.
Terloops gekleed in een spijkerbroek en korte broek, met platte leren sandalen in Griekse stijl, keek de hertogin van Sussex aandachtig naar de gezonde.
Ze leek geanimeerd terwijl ze het spel volgde, limonade in de hand.
De prins, 37, trad in mei toe tot het Los Padres-poloteam onder de naam Harry Wales, en heeft de laatste weken samen met zijn teamgenoten gespeeld.
Het team, dat deelneemt aan de Pacific Coast Circuit Inter-Circuit Cup, werd opgericht door Nacho Figueras, 45, een Argentijnse polo-expert en -model, en een oude vriend van de prins.
Het kwam hier toen vrienden de slotavond onthulden hoe prins William desondanks op het dieptepunt is vanwege de verbroken band met zijn broer.



Figueras, met een handicap van 5 - op maximaal 10 - is de meest ervaren deelnemer van het team.
Harry's handicap is één.
Het paar wordt vergezeld door twee 16-jarigen, Keko Magrini, met een handicap van vier, en Juan Guerrero, een speler met twee goals.
Meghan, 40, stond vanaf de zijlijn de chukka's toe te juichen, naast Figueras' vrouw Delfina Blaquier.
Tijdens de pauzes zaten zij en Harry samen onder een luifel.
Ze werd ook gezien terwijl ze Figueras knuffelde.
Harry's team speelde vroeger in de halve finale, in tegenstelling tot het Folded Hills-team.
Ze hoopten via de finale van zondag te winnen, maar verloren de wedstrijd uiteindelijk.
Ondertussen tilden vrienden van William het deksel op de relatie van de broers, die de afgelopen jaren onder druk is gezet.



'Hij wisselt af tussen rouwen om wat hij misplaatst heeft en zich echt, zeker geïrriteerd voelen over wat zijn broer heeft gedaan', verklaarde een van hen.
'Hij houdt echt van Harry en heeft het gevoel dat hij de enige persoon heeft verloren, afgezien van zijn vrouw, die dit vreemde bestaan ​​van hen begreep.
'Maar hij gelooft dat er dingen zijn die je gewoon niet doet. En Harry heeft die grens honderd procent overschreden.'



In een nieuwe serie voor de Daily Mail - voorafgaand aan de verjaardag van prins William op dinsdag - hebben onberispelijke bronnen binnen zijn kring, sommigen officieel, sommigen op basis van anonimiteit, gepubliceerd wat hem drijft.
Het eindresultaat is verhelderend, bemoedigend - en soms lachwekkend grappig.
Toch speelt zijn gespannen relatie met zijn broer onvermijdelijk een grote rol.
Op de vraag of ze wel of niet dachten dat William zijn band met Harry ooit zou herstellen, zegt een vriend: 'Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden. De realiteit is dat ze weer wat frequente grond moeten vinden.



'Maar om dat te doen, moet iedereen zijn fout toegeven - en het is overduidelijk dat een van hen dat zeker weigert.
'William is ook erg principieel en vindt dat Harry een grens heeft overschreden. Hij krijgt beschuldigingen na beschuldigingen, in het besef dat zwijgen de enige keuze van de familie is, omdat ze er geen voorstander van zijn om meegesleurd te worden in een openbare scheldpartij.
'Hij ziet hoe van streek zijn vader is door dit alles, en het doet pijn.
'Willem is in werkelijkheid allergisch voor drama, maar Harry heeft ervoor gezorgd dat de familiewasserij op internationale schaal wordt uitgezonden.





'Ik denk dat ze zich in de toekomst in een betere functie zullen vestigen, maar nu niet. En er is al lang te veel water onder de brug doorgegaan om de zaken ooit weer te laten worden zoals ze waren.
'Eerlijk gezegd denkt William dat Harry in een buitenaardse wereld is gezogen en dat hij er alles aan kan doen. Maar hij geeft er wel de voorkeur aan dat Harry gelukkig is, en als hij ophoudt met vuil in hun gezicht te gooien, zal hij misschien een manier ontdekken om te vergeven en te vergeten.'
Een ander aanbod is meer verzoenend. 'Hij heeft Harry echt constant beschermd en heeft een zeer lage tolerantie voor mensen die respectloos over hem zijn, zelfs nu. Ik veronderstel dat hij de deur voor altijd voor hem open zal houden,' houden ze vol.







'In sommige opzichten is het niet langer alsof dit een verrassing was. Harry had voortdurend zorgen over het leven binnen de koninklijke familie.
'En achteraf gezien legde de stress die ooit op hem en William, als een soort dynamisch duo samenleven en werken, een grote druk op hun relatie uit. Ze hadden geen ruimte om te ademen. Maar Meghan heeft het ingewikkeld.
'Harry moest een facet kiezen - en er was maar één facet dat hij ooit zou kiezen.
'Maar ik ontdek bovendien dat het onmogelijk is om het eens te zijn met dat er iets is dat deze twee broers zouden moeten zeggen over elk van hen, dat vermogen, ze zullen in geen geval een manier vinden om dingen te herstellen.
'Ze waren te dichtbij en hebben collectief te veel meegemaakt om dat te laten gebeuren.'

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.