Het komt niet vaak voor dat Meghan Markle wordt gefotografeerd terwijl ze haar bestaan ​​in Californië woont, maar dit weekend hebben paparazzi de hertogin van Sussex twee dagen op rij vastgelegd terwijl ze haar echtgenoot prins Harry polo zag spelen in de Santa Barbara Polo and Racquet Club .
Op zaterdag koos Meghan voor een monochroom wit ensemble, waarbij ze een witte korte broek met riem combineert met een button-down met lange mouwen. Ze droeg haar haar in een knot. Je kunt de pix hier zien.
Op zondag verschijnt Meghan met onderrug naar een monochroom weer, dit keer in een blauwe denim-outfit. Ze droeg haar lange donkere haar in een paardenstaart. Ze combineerde een ingestopt chambray-overhemd met een donkere spijkerbroek. Harry speelde gisteren met de Los Padres-groep van zijn maatje Nacho Figeuras.



Meghan en Harry zullen volgende maand weer in het openbaar verschijnen voor de viering van het jubileum van de koningin in het VK. rollen anno 2020.
Hun pubers Archie en Lili worden ook lid van hen. Het is onzeker of Meghan en Harry Archie en Lili daar voor fotografen zullen dragen, maar een vertegenwoordiger zei dat Lili en Archie Jubilee-evenementen zouden bijwonen.
Een woordvoerder van de hertog en hertogin stelde op 6 mei hun jubileumbezoek vast nadat Buckingham Palace had aangekondigd dat ze niet waren uitgenodigd om de koningin tijdens de Trooping the Color-ceremonie op het balkon te vergezellen.



"Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex zijn verheugd en vereerd om in juni met hun kinderen de viering van het platina jubileum van de koningin bij te wonen", aldus de woordvoerder van Sussex.
Met betrekking tot de keuze om alleen werkende royals op het balkon met de koningin te hebben, zei Buckingham Palace: "Na zorgvuldige overweging heeft de koningin besloten dat de gewone Trooping the Color-balkonlook van dit jaar op donderdag 2 juni beperkt zal zijn tot Hare Majesteit en deze medewerkers van de koninklijke familie die momenteel respectabele publieke taken uitvoeren namens de koningin.”

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.