Prins Harry en Meghan Markle zullen in juni niet meer verschijnen op het balkon van Buckingham Palace met de koningin.
Prins Harry en Meghan Markle zullen in juni niet optreden op het balkon van Buckingham Palace naast de koningin, en een koninklijke professional is van mening dat ze waren ‘gedwongen’ om de verlaging volledig in het openbaar in ontvangst te nemen, meldde GB News.
De hertog en hertogin van Sussex zijn gepland om in juni met hun kinderen, Archie en Lilibet, naar het VK te gaan voor het jubileum van de koningin, maar mogen niet samen met verschillende koninklijke familieleden op het balkon van Buckingham Palace verschijnen.
Dit werd tot nu toe ooit aangekondigd met behulp van het Paleis in een aankondiging waarin stond dat alleen werkende leden van het koninklijk huis naast de 96-jarige monarch op het balkon zullen verschijnen.



In een reactie hierop zei koninklijke specialist Daniela Elser: "Dit zijn Harry en Meghan die gedwongen worden een downgrade te krijgen terwijl de wereld toekijkt."
Elser verklaarde bovendien dat ze vroeger 'verbaasd' was over het feit dat prins Harry en Meghan "bereid waren om zich aan te melden als assisterende gaststerren.
Eerder beweerde een andere koninklijke professional en een Sussex-supporter, Omid Scobie, dat Meghan en prins Harry nooit op het koninklijke balkon hadden willen verschijnen zoals het is.
Scobie vertelde Yahoo: "Ik heb via een bron vernomen dat de hertog van Sussex enige tijd in het verleden oprecht had gezegd dat hij en Meghan heel graag deel wilden uitmaken van de jubileumactiviteiten, waaronder de National Service of Thanksgiving in de Sint-Pauluskathedraal. Maar minder voor het formele balkonmoment…”

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.