PRINS Harry en Meghan Markle worden 'gedwongen om een downgrade te krijgen' terwijl ze naar het VK gaan voor het platina jubileum van de koningin, zo beweert een koninklijke professional.
De Australische journalist Daniela Elser heeft gezegd dat een "meer cynische geest" zou kunnen overwegen dat de Sussexen terugkeren naar het VK om "eerste klasse te maken, simpelweg omdat het grootste koninklijke PR-toernooi in tien jaar tijd rond rolt".



Een woordvoerster van prins Harry en Meghan verklaarde dat het paar "enthousiast en vereerd" is om de vieringen bij te wonen, ondanks de informatie dat ze niet zullen worden beschouwd op het balkon van Buckingham Palace naast Hare Majesteit.
Mevrouw Elser zei dat de bereidheid van Harry en Meghan om "aan te geven als helpende gaststerren" "niets bijzonders is".
Ze vervolgde: "Dit zijn Harry en Meghan die gedwongen worden een verlaging te accepteren terwijl de wereld toekijkt."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.