Prins Harry hielp tegenwoordig met het lanceren van een 'online security toolkit' voor kinderen.
De hertog van Sussex, die momenteel in zijn herenhuis van $ 14 miljoen in Californië woont, nadat hij het resterende jaar van zijn koninklijke verantwoordelijkheid was teruggekeerd, sprak in een webinar dat werd georganiseerd door de stichting 5Rights Foundation.
Het toernooi was getiteld Making Child Online Safety a Reality en merkte op dat Harry met jongere mensen van over de hele wereld sprak om te bespreken wat er vroeger nodig was om online veiligheid van kinderen te realiseren.
Prins Harry zei in de wedstrijd dat hij hoopt dat zijn jonge mensen 'nooit op internet hoeven te struikelen zoals het nu bestaat'.
Hij beweerde dat de bedrijfsetalagepop van socialemediabedrijven 'precies doet wat het moet doen'. Trek ons ​​naar binnen, laat ons scrollen, maak ons ​​boos.'
Hij hoopt dat zijn tieners in geen geval over het net hoeven te struikelen zoals het nu bestaat
Het evenement bevatte bovendien een audiosysteem van de Verenigde Naties, de Afrikaanse Unie en de Europese Unie.



Het is niet bekend welke vergoeding de hertog eventueel ontving voor zijn optreden.
Experts willen misschien meer dan £ 1 miljoen verdienen elke keer dat ze een toespraak houden nadat ze zich hebben aangemeld bij een elitebureau.
5Rights Foundation beschreef de toolkit als een 'routekaart voor beleidsmakers en praktijkmensen die bouwen aan een digitale wereld die adolescenten ondersteunt en hen in staat stelt te floreren, online en daarbuiten'.
Het nieuws van het webinar werd vorige week voor het eerst aangekondigd door 5Rights.
De liefdadigheidsinstelling zei in een tweet: 'We zijn dolblij dat prins Harry, de hertog van Sussex, lid van ons zal worden bij de lancering van de Child Online Safety Toolkit op 16 mei om te bespreken hoe we de online wereld veiliger kunnen maken. & vriendelijker, speciaal voor kinderen.'
5Rights Foundation is een Britse liefdadigheidsinstelling die is opgericht door barones Beeban Kidron te gebruiken om adolescenten en jonge mensen te helpen 'creatief, deskundig en onbevreesd' deel te nemen aan de digitale wereld.
Het is een heel eind sinds de eerste keer dat de hertog zich uitsprak over zijn zorgen over de digitale wereld.



Vorig jaar was Prins Harry een van de 15 commissarissen en drie covoorzitters die namens het Aspen Institute in Washington DC een onderzoek van zes maanden uitvoerden naar de digitale 'lawine van desinformatie'.
Het record riep op tot 'meer transparantie en openbaarmaking van sociale media', een 'nieuw voorstel met betrekking tot de immuniteit van sociale-mediaplatforms' en 'ideeën voor behoefte om de voorrang van journalistiek in de buurt en de erosie van afhankelijkheid van media om te keren'.
Andere 'oplossingen' die in het document worden gegeven, zijn het aandringen op 'door de gemeenschap geleide technieken om de communicatie met de burger te verbeteren en weerstand te bieden aan onevenwichtigheden in de macht van de feiten'; en 'verantwoordelijkheid voor 'superspreaders' van online leugens'.
De druk van de hertog om valse informatie te bestrijden kan in sommige kringen ook de wenkbrauwen doen fronsen, aangezien hij en zijn vrouw Meghan Markle ervan zijn beschuldigd een behoorlijk aantal twijfelachtige uitspraken te hebben gedaan in hun bombshell-interview met Oprah Winfrey in maart van dit jaar.



Ondertussen beweerde hij in een online panel genaamd 'The Internet Lie Machine' dat hij en zijn vrouw het doelwit waren van online trollen, ook al hebben ze nu geen individuele accounts op sociale media.
Hij zei: 'Ik zit niet meer op sociale media, we zijn nu niet op sociale media, en tot de uitwisseling van zaken zal dat hetzelfde blijven.'
Hij zei dat sociale-mediasites hun plicht moeten nemen en geen 'haat en leugens' moeten ontvouwen nadat Facebook-klokkenluider Frances Haugen een reeks bestanden had onthuld waarin werd beweerd dat de tech-gigant ooit het inkomen boven de veiligheid van de gebruiker stelde.
De hertog en hertogin traden vorig jaar toe tot het in New York gevestigde Harry Walker Agency, dat de Obama's en de Clintons vertegenwoordigt.
PR-specialist Mark Borkowski liet The Sun weten dat het paar gaat 'opruimen'. Ze zijn zo opgesteld dat ze bereikbaar zijn voor gesprekken over sociale problemen, waaronder raciale rechtvaardigheid, gendergelijkheid, het milieu en geestelijke gezondheid, in overeenstemming met de LA Times.
'Het verbaast me dat ze dit niet eerder hebben gedaan. Het zal voor hen een van de prachtige inkomstenmolens zijn. Het circuit van de luidspreker is een natuurlijk veilig huis voor hen om te plunderen,' voegde hij eraan toe.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.