Goed beschermd! Prins Harry draagt ​​een helm en kniebeschermers terwijl hij polo speelt in een Californisch toernooi... slechts enkele weken nadat hij zei dat hij de koningin zou beschermen.
De hertogin van Sussex, wier echtgenoot samen met zijn vriend Nacho Figueras als H. Wales in de line-up voor vier spelers stond, droeg ook zijn pet voordat hij op zijn paard stapte, maar de twee jongere tieners van het koppel blijken thuis gebleven.
De prins sloot zich momenteel aan bij de pologroep Los Padres, nadat hij het grootste deel van zijn bestaan ​​de sport had beoefend nadat hij met zijn broer William in het VK had gestudeerd. Het lidmaatschap loopt via zijn vriend Nacho, die zei dat hij vroeger 'enthousiast' was dat de hertog deel uitmaakte van de gelederen.



Harry heeft zich aangemeld voor een heel seizoen polo, maar hij zal een buit pakken om begin juni naar het Verenigd Koninkrijk te komen voor het platina jubileum van zijn grootmoeder. Er zijn spanningen met zijn huishouden nadat hij een ander interview op de Amerikaanse tv had gekozen om een ​​andere transatlantische potshot te maken, de maand nadat hij verklaarde na een bezoek aan de koningin in Windsor met Meghan: 'Ik zorg ervoor dat ze gedekt is en de juiste mensen om haar heen', ondanks de keuze om 5.000 mijl verderop te wonen.



Meghan, Archie en Lilibet zullen ook naar Londen vliegen, hoewel ze nu niet zijn uitgenodigd om deel uit te maken van fulltime royals op het balkon van Buckingham Palace voor de Trooping the Colour op 2 juni.
Gisteravond trapte de koningin de vieringen af ​​ter gelegenheid van haar ongelooflijke 70 jaar op de troon. Hare Majesteit was een en al glimlach toen ze samen met Dame Helen Mirren, Tom Cruise en Katherine Jenkins een all-star line-up zag optreden op de Royal Windsor Horse Show, naast paardensport, leger en muzikale Genius van over de hele wereld.
Hoewel een vriend van het stel de dag ervoor aandrong, kozen ze er toch niet voor om daar te zijn.
De hertog van Sussex was ooit in zijn aspect toen hij zaterdag een aangename polosport beoefende met zijn historische maatje Nacho Figueras. Harry, 37, groeide op met genieten van het spel met zijn oudere broer prins William.



En hij bevestigde dat hij niettemin een grote interesse heeft sinds hij naar de VS is overgestapt, genietend met professionele polospeler en gezicht van Ralph Lauren Figueras in de Santa Barbara Polo and Racquet Club voor het jaarlijkse Harry East Memorial Tournament.
De club ligt niet ver van Montecito, waar Harry en zijn vrouw Meghan wonen met hun twee kinderen, Archie, die vrijdag drie wordt, en Lilibet, tien maanden.
Figueras was ooit een van het gezelschap bij de huwelijksceremonie van Harry en Meghan Markle in mei 2018.



Hij is een ambassadeur van Sentebale - een onderneming met het hoofdkantoor via de Prins - die zich inzet voor het helpen van jonge mensen en jongere mensen die of wiens familie hiv en aids heeft in Lesotho, Zuid-Afrika.
Harry woonde momenteel samen met Meghan de Invictus Games bij in Den Haag in Nederland.
Tijdens hun time-out maakten ze ook een geheime reis naar het VK, de plaats waar ze de koningin in Windsor Castle bezochten.



In een interview met het Amerikaanse netwerk NBC's Today Show vorige maand, zei Harry dat hij ervoor moet zorgen dat zijn grootmoeder 'beschermd' is en de 'juiste mensen om zich heen' heeft.
De koningin zal haar platina jubileum gebruiken om de landelijke eenheid te benadrukken, door medewerkers van haar familie naar alle uithoeken van het rijk te sturen.
Zich ervan bewust dat veel van de vieringen op Londen gericht zijn - en tegen een achtergrond waarin de SNP het grootste verjaardagsfeest in de Schotse raadsverkiezingen van de resterende week voltooide - heeft de monarch ermee ingestemd dat senioren van de koninklijke familie de landen van de Verenigde Staten bezoeken Koninkrijk tijdens het verlengde vakantieweekend van de financiële instelling in juni.
Ze zullen worden geleid door de hertog en hertogin van Cambridge, die Wales zullen bezoeken.



Dit is een groot verlangen aangezien William en Kate de komende jaren de volgende Prins en Prinses van Wales zullen worden.
Ondertussen zullen de graaf en gravin van Wessex - Prins Edward en zijn echtgenote Sophie - Noord-Ierland bezoeken, terwijl prinses Anne naar Schotland zal gaan vanwege haar specifieke affiniteit met het land.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.