Een PR-specialist beweert dat de hertog en hertogin van Sussex "het merk met royalty's moeten versterken" terwijl het paar terugkeert naar Engeland om het platina jubileum van de koningin te vieren.
Een pr-professional heeft verklaard dat Meghan Markle en prins Harry "hun merk moeten aanvullen met royalty's", terwijl het paar terugkeert naar Engeland om plezier te hebben met het platina jubileum van de koningin.



Volgens Pauline Maclaran, hoogleraar Marketing en Consumentenonderzoek aan Royal Holloway in Londen, willen de hertog en hertogin van Sussex hun koninklijke connecties behouden, zodat hun fabrikant in de VS een "concurrentievoordeel" heeft in vergelijking met andere beroemdheden.



"Ik denk dat ze hun bedrijf zeker moeten aanvullen met een beetje royalty's en hun connecties moeten versterken", vertelde ze aan Express.co.uk.
“Natuurlijk zijn er ook de huishoudelijke connecties en ik weet zeker dat de huishoudens een vorm van verzoening prefereren.



"Maar ik kan het niet helpen dat Harry en Meghan in werkelijkheid een poging doen om hun fabrikant te verbeteren met de koninklijke connecties en deel uitmaken van deze zeer kritische vieringen.
"Als Harry en Megan de koninklijke connecties niet behouden, heeft hun merk in de VS nu echt geen concurrentievoordeel gekregen om hen sterker te onderscheiden van verschillende beroemdheden."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.