Koninklijke auteur Tina Brown zegt dat prins Charles prins Harry en Meghan Markle nodig zal hebben als hij koning wordt, omdat ze een "enorme aanwinst" waren voordat ze aftreden.
Prins Harry en Meghan Markle zullen grote bezittingen zijn voor prins Charles als hij koning wordt, aldus een koninklijke expert.
De hertog en hertogin van Sussex zijn meer dan twee jaar geleden teruggetreden als werkende royals en verhuisden naar de VS.
Het paar heeft om de reden dat ze miljoenenaanbiedingen hebben ondertekend met Netflix en Spotify, terwijl ze controversiële beschuldigingen tegen het bedrijf uiten.
Harry is vooral boos over zijn eigen vader, maar auteur Tina Brown zegt dat de prins van Wales zijn jongste zoon, 37, en schoondochter, 40, de komende jaren nodig zal hebben.
De voormalige hoofdredacteur van Vanity Fair verklaarde dat de Sussexen een jeugdige aantrekkingskracht hebben die nergens anders in de rangen van de koningin kan worden geëvenaard.
Het komt nadat Charles inviel voor zijn moeder, die eerder dit jaar 96 werd, voor de Staatsopening van het Parlement op dinsdag.
De vorstin werd voorgesteld om aanwezig te zijn op doktersbevel, omdat ze vanwege haar gezondheid gedwongen was af te zien van een paar openbare optredens in de huidige maanden.
En het lijkt erop dat haar oudste zoon ook vaker bekend was voordat hij de troon opvolgde.
Mevrouw Brown heeft eerder gespeculeerd dat Harry en Meghan zouden kunnen terugkeren naar de kudde.



Ze instrueerde The Sun: "Mijn gok is dat Charles ze absoluut weer zal begunstigen - ik heb ze virtueel onder de rug nodig - omdat Harry en Meghan eerlijk gezegd enorm eigendom waren van het volledige koninklijke repertoire.
"Ze hadden een jongere aantrekkingskracht die heel, heel effectief was in het land."
Het paar - dat de afgelopen weken kort een bezoek bracht aan Windsor op weg naar de Invictus Games - zal in juni terugkeren naar het VK voor het platina jubileum van de koningin.
Maar ze mogen, samen met prins Andrew, nu niet kijken naar de overvliegende Trooping the Color RAF vanaf het balkon van Buckingham Palace.
Omid Scobie, mede-auteur van de biografie van Harry en Meghan Finding Freedom, verklaarde dat het echtpaar hem had laten weten dat ze de koningin hadden geïnformeerd dat ze niet op het balkon wilden verschijnen.
Ze maken echter plannen om hun kinderen Archie, drie, en Lilibet, elf maanden, voor de vieringen af ​​te leveren, waarbij de koningin haar kleindochter geenszins heeft ontmoet.
De heer Scobie zei dat Harry lang voor de controversiële aankondigingsweek "met zijn grootmoeder over de mogelijkheid om nu Trooping the Colour niet bij te wonen" noemde.
Zij zullen de dankdienst bijwonen.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.