Een vriend van prins Harry en Meghan Markle beschuldigd van groeiend drama voor het koninginnejubileum.
Prins Harry en Meghan Markle-vriend Omid Scobie heeft te maken met terugslag voor zijn huidige schrijfstuk.
Scobie schreef voor Yahoo-nieuws en zei dat Harry "lang voor de aankondigingen van de laatste week met zijn grootmoeder had gesproken over de mogelijkheid om Trooping the Color niet langer bij te wonen".
De Sussexen vinden het "ongepast" om op het "balkonmoment" te verschijnen omdat ze niet langer royals werken, voegde hij eraan toe.
Maar ze wilden graag deel uitmaken van het jubileum en de koerier op 3 juni bijwonen.
Hij schreef het opiniestuk nadat de media het echtpaar uit Sussex hadden bespot toen hun identiteit eens niet langer werd vermeld in de lijst van mensen die bij de koningin op het balkon van Buckingham Palace zullen staan.
Nu bij zijn verklaring springen toetsenbordcritici op de kar om de schrijver stom te maken voor het onrechtmatig steunen van Meghan.



"Ze willen zo wanhopig op dat balkon komen en hebben een berg verhalen gecreëerd. Ik wacht nu op de excuses waarom ze niet kunnen komen."
Een tweede Twitter-consument voegde toe: "Dus de Duke en Duche$ van Netflix geven zogenaamd niets om het balkon. In plaats daarvan willen ze de groep bedanken die hen zogenaamd zoveel pijn heeft bezorgd en dank aan het meisje dat leidde dat instituut 70 jaar??"
Een andere gebruiker, die het met de heer Scobie over Harry en Meghan eens was, merkte op: "Harry en Meghan verdienen meer dan het drama dat altijd in die instelling heeft bestaan."
"Mr Scobie is een van de grootste makers van drama en in het bijzonder verfraaide herinneringen met betrekking tot de koninklijke familie", schrijft iemand.
Bij het beëindigen van zijn stuk beweerde Scobie dat meer dan Meghan, slechte media een risico vormen voor het jubileum van de koningin.
"Het grootste gevaar voor het jubileum komt niet van binnenuit de Windsors of House Montecito, het zijn de secties van de media die vastbesloten zijn om het middelpunt van de aandacht te maken in de richting van het schoonmaken van soap-opera-achtig drama en verfraaide verhalen."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.