Prins William en Kate Middleton wilden na hun mislukte Caribische tour de koninklijke regels van hofjes en titels schrappen, zegt een expert.
De hertog en hertogin van Cambridge wilden bekend staan ​​door hun namen te gebruiken om meer benaderbaar te lijken - een concept dat strikt werd afgewezen door adviseurs.
Pauline Maclaran, hoogleraar Marketing en Consumentenonderzoek bij Royal Holloway zegt dat William werd geĆÆnspireerd door Harry, die tijdens een evenement in 2020 zei: "Noem me maar Harry", om de stap te zetten.
Prof Maclaran vertelde Express.co.uk: "De wereld van titels en het maken van een buiging en buigen voor mensen is eigenlijk al lang voorbij. Het is een kwestie van het verleden.



"In zekere zin kopiƫren ze Harry hiermee, de beroemde quote 'noem me maar Harry'.
"Het is voor dat grotere informele facet en ik kan zien dat ze de zaken waarschijnlijk behoorlijk grondig hebben moeten heroverwegen vanwege de waargenomen PR-mislukking van de Caribische reis.
"Dus het is waarschijnlijk dat William probeert methoden te bedenken om de monarchie een beetje extra nederig te laten lijken.
"Maar ik denk dat er een kans is dat als ze zichzelf ook bij de hand hebben, ze op de een of andere manier vrijwel hun mystiek verliezen."
Prof Maclaran voegde toe: "Dus ik neem aan dat als William en Kate nog steeds het soort erfgoedtradities van de monarchie behouden, ze die stabiliteit zullen bereiken tussen benaderbaar zijn, maar tegelijkertijd positief maken dat ze de bewakers zijn van dat culturele erfgoed dat is zo belangrijk en dat geeft ze hun mystiek."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in Ć©Ć©n keer in uw inbox te ontvangen.