De acteur ontmoette het koninklijk paar bij de première van Top Gun: Maverick in Londen.
Jon Hamm realiseerde zich dat het ontmoeten van royalty gepaard gaat met zijn persoonlijke reeks speciale regels.
De 51-jarige acteur kwam oog in oog te staan ​​met Kate Middleton en Prins William tijdens de première van Top Gun: Maverick in Londen eerder deze maand, en onthulde op The Tonight Show met Jimmy Fallon dat er "richtlijnen zijn die nu niet zo vanzelfsprekend zijn. veel aanwijzingen als hard en snel beleid dat u moet volgen" bij het begroeten van een lid van de koninklijke familie.
In een aparte verschijning op Live with Kelly en Ryan zei Hamm: "Het veroorzaakt een beetje angst omdat ze je deze regels geven die je moet volgen. Het is de bedoeling dat je zegt: 'Your Royal Hoogheid' — als ze hun naam geven, dan kunt u hun naam gebruiken, maar u kunt het niet eerst doen. En u kunt uw hand niet aanbieden, zij moeten hun hand geven. Dan moet u buigen, maar u kunt niet boog te laag."
Terwijl Hamm onder de indruk was van de aangepaste schoenen van prins William voor de première, geborduurd met F-18 Super Hornets, werd zijn tegenhanger Miles Teller meer afgeleid door de ogen van de hertog van Cambridge.
"Hij keek een beetje naar de ogen van prins William", legde Hamm uit aan Fallon. "Ik overweeg om daarna terug te komen, hij zegt: 'Ze zijn zo blauw. Ik kreeg misplaatst in zijn ogen.' "
De acteur grapte toen: "Ik had niet gedacht dat we hem in de ogen hadden mogen kijken."



De monarchie heeft zich grotendeels aangepast aan de allernieuwste tijden en veel mensen kiezen ervoor om de koningin Elizabeth en verschillende deelnemers aan het koninklijk huis te begroeten, behalve veel pracht en praal - in feite stelt de respectabele internetsite van de Britse koninklijke familie dat "er geen verplichte gedragscodes zijn bij een ontmoeting met de koningin of een lid van de koninklijke familie." Toch is er een normale structuur waaraan velen zich blijven houden om een ​​koninklijke neppas te vermijden.
Hoewel het volkomen juist is om echt de hand te schudden wanneer ze naar een koninklijke familie worden gebracht, kunnen mannen er ook voor kiezen om een ​​gematigde nekboog te maken (alleen van het hoofd), terwijl dames een kleine buiging maken.
Bij presentatie aan een lid van de koninklijke familie, is de juiste formele uitrusting "Uwe Koninklijke Hoogheid." Dan kan "Meneer" of "Mevrouw" dienovereenkomstig worden gebruikt.
Voor de filmpremière droeg Kate, 40, een zwarte vloerlange Roland Mouret-jurk met een witte off-the-shoulder halslijn, bewezen door haar lange haar, dat ze naar beneden droeg maar achter in haar oren stopte, dat ook benadrukte haar aankondigingsoorbellen.
Prins William, 39, ging met een eenvoudige zwarte smoking en vlinderdas.
William, die zelf helikopterpiloot van de Royal Air Force was, en Kate werden begeleid door de filmster Tom Cruise, die zijn hand reikte aan de hertogin van Cambridge terwijl ze de trap opliep.
"We hebben veel gemeen", zei Cruise over de prins tijdens de première, in overeenstemming met My London. "We houden allemaal van Engeland en we zijn allebei vliegeniers, we houden allebei van vliegen."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.