Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry, ging donderdag onaangekondigd naar de stad Uvalde in Texas om haar respect te betuigen aan de slachtoffers van het fotograferen op een basisschool waarbij 19 tieners en twee leraren omkwamen.



De 40-jarige hertogin van Sussex - met een spijkerbroek, een t-shirt en een blauwe baseballpet - reikte met gebogen hoofd naar beneden en plaatste flora bij een geïmproviseerde herdenkingstuin in het gerechtsgebouw in Uvalde.
Ze liep ook rond het monument en zocht naar de witte kruisen met de namen van de slachtoffers van het bloedbad van dinsdag.



Harry en Meghan beëindigen het koninklijke bestaan ​​en verhuisden twee jaar geleden naar Noord-Amerika. Ze verblijven nu met hun twee kinderen in Californië.
Ambtenaren in Texas zeiden dat de verdachte, een 18-jarige lokale inwoner, de week voor de aanval legaal twee AR-15-achtige wapens had gekocht.



Een leerling van de vierde klas die de mis overleefde en foto's nam, adviseerde CBS-filiaal KENS-TV, de schutter adviseerde de kinderen: "Het is tijd om te sterven."

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.