Prins Harry en Meghan Markle blijven ondanks kritiek van de Britse media harten winnen met hun genereuze daden in de Verenigde Staten.
Er gaat bijna geen dag voorbij dat de hertog en hertogin van Sussex nu niet gefocust zijn door de Britse roddelbladen en koninklijke experts.



Het koninklijk paar en het Los Padres Polo Team hebben onlangs een toernooi georganiseerd ten behoeve van de Voedselbank en verschillende nabijgelegen non-profitorganisaties in de provincie Santa Barbara.
De liefdadigheidsorganisatie zei: "We zijn dankbaar voor de kennis en vrijgevigheid van het Los Padres Polo-team dat ons in staat stelt onze missie voort te zetten".
Het deelde ook een foto van prins Harry en zijn poloteam.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.