Terwijl de belangrijkste deelnemers aan de koninklijke huishouding deze week aanwezig waren bij het jubileum van de koningin, hebben Harry en Meghan hun optredens tot een minimum beperkt.
Terwijl prins Harry en Meghan, samen met hun twee kinderen, Archie, 3, en Lilibet, 1, de lange vlucht maakten van hun huis in Californië naar Londen om plezier te hebben met het platina jubileum van de koningin, koninklijke volgelingen kregen zeker niet al te veel glimpen van het nu stateside paar helemaal.
Prins Harry was in de afgelopen jaren regelmatig samen met zijn vader Charles en broer William aanwezig bij belangrijke koninklijke activiteiten - dit jaar was hij echter slechts bij twee gelegenheden aanwezig en is hij op een bepaald moment van dit dagje uit niet gefotografeerd met zijn broer of vader helemaal niet.

















Hier nemen we een kijkje in alle mooie koninklijke momenten van het jubileum van de koningin, en de huishoudelijke momenten die Harry en Meghan naar verluidt negeerden.
Nadat hij had bewezen een echte scène-stealer te zijn, sprong prins Louis op de schoot van grootvader prins Charles voor een knuffel tijdens de platina-verkiezing van de koningin.
Prins William, Kate Middleton en kinderen George, Charlotte en Louis vergezelden de koningin voor haar verrassingsoptreden aan het einde van haar Platinum Jubilee-concert op het balkon van Buckingham Palace.
Een van hun twee respectabele uitstapjes was voor de Nationale Dienst van Thanksgiving aan de Koningin in St Paul's Cathedral, de plek waar ze hadden gezeten tussen de menigte familieleden en officieren in het gangpad van Prins William en Kate Middleton.






















Harry en Meghan zijn naar verluidt sinds het vliegtuig teruggekeerd naar Los Angeles met de kinderen Archie en Lilibet – die ook volledig ontbraken bij openbare vieringen.
Hier werden hun neven Mia Tindall, prins Louis en prinses Charlotte gespot terwijl ze snacks deelden tijdens de Queen's Platinum Pageant.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.