De hertogin van Sussex coachte jongere studenten op ondernemerschap met Project Fearless.
Hertogin Meghan bracht haar meest elegante zakenvrouwstijl naar Project Fearless.
De hertogin van Sussex werkte samen met de in Amsterdam gevestigde non-profitorganisatie, die zich inzet om jongere vrouwelijke en niet-binaire studenten in staat te stellen hun opleiding op dezelfde manier te volgen, creatief te zijn en uiteindelijk de grote variaties van zichzelf te worden.
Meghan nam deel aan de eerste ondernemerschapscursus van de organisatie toen een bezoeker de opdracht kreeg aandacht te besteden aan de pitches van duurzaam ondernemen van de studenten en feedback te geven.





Ze beschouwde chic in een beige blazer, zwarte top, zwarte geklede broek en bijpassende hakken. Ze droeg haar haar in losse golven en droeg kruidenmake-up en minimalistische accessoires.
"Het vertrek van de hertogin was vroeger een geweldige manier om plezier te hebben, de impact die Project Fearless de afgelopen drie jaar heeft gemaakt, door de vrouw kennis te laten maken met een toegankelijk functiemodel dat onderscheid maakt en het gebruik van haar stem," Project Fearless-oprichter Mérida Miller zei.
Meghan is al lang een voorstander van vrouwenrechten. In 2015 werd ze een VN-vrouwenadvocaat voor politieke participatie en leiderschap van vrouwen. In 2017 reisde ze met World Vision door India om meisjes en vrouwen te ontmoeten die worden getroffen door de stigmatisering van menstruatiegezondheid. In 2018 hield ze een toespraak over het recht van vrouwen op scholing tijdens een koninklijke tournee in Fiji met haar echtgenoot prins Harry. En in 2019 schreef ze bekrachtigende berichten over bananen aan vrouwen die een poging deden om zichzelf te bevrijden van sekswerk of afhankelijkheid en sprak ze op een panel voor Internationale Vrouwendag aan King's College in Londen.





In april 2021 organiseerde de hertogin een rondetafelgesprek met leden van Girls Inc. en het National Women's Law Centre, dat jongere vrouwen een platform gaf om te communiceren over de "veelvoudige uitdagingen die hun generatie op dit moment doormaakt", volgens een bewering op Archewells website. En dit jaar hebben zij en Harry, ter ondersteuning van Women's History Month, via hun Archewell Foundation beurzen uitgereikt aan vier grote bedrijven die werken aan de ontwikkeling van gendergelijkheid.
Haar vertrek naar Project Fearless komt op het moment dat de non-profitorganisatie haar driejarig jubileum viert. "Veilige, ondersteunende ruimtes zoals Project Fearless geven meisjes de kans om zichzelf te uiten, elk ander op te bouwen, veerkracht te bereiken en nieuwe uitdagingen aan te gaan", zei ze in een verklaring.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.