Kate's verschijning bij de koninklijke leverancier was vroeger een enorm teken dat ze generaal was in de koninklijke familie.
Kate Middleton woonde maandag een van de oudste koninklijke tradities bij: Order of the Garter.
De ridderorde werd in 1348 opgesteld met de hulp van koning Edward III, en de hertogin van Cambridge, 40, maakte haar koninklijk debuut op het prestigieuze toernooi in 2008 toen zij en prins William aan het daten waren. William verwierf dat jaar ook zijn Ridderorde van de Kousenband, dus het was ooit een gedenkwaardige gelegenheid.





Kate's verschijning bij de ceremonie was een uitgebreid teken dat ze werd verwelkomd in de koninklijke familie. Kate en William, die in 2003 een relatie begonnen, ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Universiteit van St. Andrews. Zij en William trouwden drie jaar later in Westminster Abbey, op 29 april 2011.
Het was eens duidelijk tijdens haar look in 2008 dat Kate, die een zwarte polkadot rok droeg die goed past bij en een bijpassende hoed voor het evenement, zich ooit al erg op haar gemak voelde bij het huishouden van William terwijl ze gelukkig praatte met prins Harry en Camilla, hertogin van Cornwall .
De ceremonie van de Orde van de Kousenband is een rode draad in hun relatie. Minder dan twee maanden na haar koninklijk huwelijk leek Kate op het toernooi - deze keer reed ze in de koets naast haar nieuwe echtgenoot.





Voor de ceremonie van 2011 droeg Kate een zilveren Katherine Hooker-jurk en bijpassende jas met grijze suède pumps en een bijpassende hoed.
En in 2014 straalde Kate, in een pastelblauwe Christopher Kane-jasjurk, naar William die betrapt werd terwijl hij haar een snoepglimlach toewierp terwijl hij naar haar keek op een bepaald moment in zijn parade naar Windsor Castle.
Op maandag arriveerde Kate in een levendige blauwe jasjurk via Alexander McQueen (haar trouwkostuumontwerper!) en een bijpassende hoed met de hulp van Juliette Botterill.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.