Het bezoek, dat in april plaats vond, werd vroeger pas openbaar gemaakt.
Meghan Markle maakte een belangrijk uitstapje op een bepaald moment van haar verblijf in Nederland met prins Harry voor de Invictus Games in april.
Het werd ooit maandag gedrukt dat de 40-jarige hertogin van Sussex een bezoek bracht aan Project Fearless, een onderneming in Amsterdam die naschoolse toepassingen levert voor meisjes en niet-binaire jonge kinderen van 9 tot 14 jaar.



Meghan stopte door middel van de Amsterdamse kern ter ere van het derde lustrum en sloot zich als gastcoach aan bij de inaugurele cursus ondernemerschap van Project Fearless.
"Veilige, ondersteunende ruimtes zoals Project Fearless stellen meisjes in staat zichzelf te categoriseren, elkaar op te bouwen, veerkracht te bereiken en nieuwe uitdagingen aan te gaan", zei Meghan in een verklaring die maandag werd gedeeld met de hulp van de non-profit.
Zoals te zien is op foto's die werden gedeeld op de Instagram-pagina van Project Fearless, brainstormde de hertogin met tieners op een posterbord, zat en stond met de studenten in een cirkel en glimlachte in het midden van een feestelijke teamfoto.



Op andere foto's van haar gaan naar Project Fearless, sprak Meghan met studenten aan een tafel en gaf ze een jonge student een dikke knuffel.
In een verklaring die met PEOPLE werd gedeeld, verklaarde Mérida Miller, de oprichter van Project Fearless, dat Meghan's vertrek een grote impact had op de jongere deelnemers.
"Het bezoek van de hertogin was vroeger een ongelooflijke manier om plezier te hebben en heeft een effect gehad op Project Fearless in de afgelopen drie jaar, waarbij de meisjes kennismaakten met een bereikbaar rolmodel dat een verschil maakt en het gebruik van haar stem ’, zegt Molenaar.
Andere cursusonderwerpen van Project Fearless zijn lokale weerwetenschap, skateboarden en kickboksen. Tot op heden heeft de kern gewerkt met bijna 750 kinderen in de buurt.



Tijdens de vijfde Invictus Games sprak Prins Harry uitsluitend tot PEOPLE en opende Prins Harry zijn bedoeling om zijn vrouw te krijgen door zijn facet te gebruiken voor de epische wedstrijd in Den Haag. De hertog van Sussex, 37, richtte in 2014 de oppositie voor adaptieve sportactiviteiten op voor vervoerderpersoneel en veteranen. Drie jaar later maakten hij en Meghan hun relatie beroemd tijdens de Toronto Games 2017.



"Normaal had ik deze bijzondere momenten willen delen met een speciale persoon, en Meg door mijn aspectcapaciteiten alles willen hebben. De laatste keer dat we op de Spelen waren, was een keer in Sydney in 2018, toen we net hadden voorgesteld dat we zwanger waren met [onze zoon] Archie," instrueerde de prins PEOPLE.



"Dus de Spelen zijn om vele redenen belangrijk voor ons, en ze zijn verankerd in zeer cruciale en sentimentele momenten voor ons als koppel. Ik ben een enorm gelukkige man om haar als mijn vrouw te hebben," voegde Harry eraan toe.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.