Meghan Markle en prins Harry bevinden zich in de 'last threat saloon' met de koninklijke huishouding en worden 'afgesneden' als ze iets uit Jubilee lekken, zo heeft een koninklijke maker beweerd.
De hertog, 37, en de hertogin van Sussex, 40, die momenteel in hun landhuis van $ 14 miljoen in Californië wonen, vlogen over vanuit de VS voor het slotweekend van het toernooi, maar brachten weinig tijd door met de koninklijke familie.
Harry en Meghan hebben nu geen persoonlijke tijd doorgebracht met prins William, Kate, George, Charlotte en Louis voor de duur van het jubileum, terwijl ze niet langer zijn geaccepteerd om een ​​niet-openbare fotograaf te dragen naar de eerste ontmoeting tussen de koningin en hun dochter Lilibet.
De 96-jarige zou de dochter van Harry en Meghan hebben ontmoet. Ze zouden echter 'geen kans' hebben gekregen op een betrouwbare foto omdat het een 'privé-huishoudelijke bijeenkomst' was. Insiders van het paleis hebben zich misschien ook zorgen gemaakt dat foto's die via Harry en Meghan zijn gemaakt, zouden worden gedeeld met tv-netwerken in de VS of in Harry's aankomende memoires.
Koninklijke biograaf en journalist Duncan Larcombe heeft nu verklaard dat de 'test nu begint' voor het koninklijk paar, tegen het tijdschrift Closer: 'Als er iets van het weekend uitlekt, stel ik me voor dat ze volledig worden afgesneden en dat zal het zijn.'



Elders legde Duncan uit: 'Ze zijn naar het VK en naar het jubileum gekomen en hebben zichzelf echt weer als royals gecementeerd, wat opmerkelijk is vanwege hun merk en iets dat Spotify, Netflix en Penguin zullen opeten.'
Hij publiceerde hoe hun 'toekomstige gedrag' hun toekomst met het gezin zou bepalen.
Hij zei dat de koninklijke familie 'een olijftak had verlengd' naar het paar tijdens het jubileum, voegde hij eraan toe: 'Harry en Meghan zouden dat verpesten als er privé-informatie over dit weekend met de pers zou worden besproken of in een boek zou worden gepubliceerd.'
Duncan verklaarde ook dat de Sussexen het Verenigd Koninkrijk hadden bezocht om 'hekken te repareren', maar in plaats daarvan tegen een 'bakstenen muur' aanliepen met een aantal senior royals.
De Sussexen wilden naar verluidt dat hun persoonlijke fotograaf de Monarch-vergadering, haar achterkleindochter Lilibet in Windsor, voor de eerste keer zou overnemen, maar een aanbod beweerde dat ze 'geen kans' hadden gekregen omdat het ooit een niet-openbaar moment was.



De fotograaf is niet meer genoemd, maar het kan ook hun maatje Misan Harriman zijn, die vaak de Sussexen heeft gefotografeerd en zelfs zichzelf de eer geeft ze in 2016 bij elkaar te hebben gekregen. Hij nam ook de foto van hun jongste dochter op het grasveld bij Frogmore Cottage zoals ze op zaterdag uitgroeide tot één.
Lilibet ontmoette Hare Majesteit 'bij meer dan één gelegenheid' en prins Charles en Camilla brachten ook wat tijd door met het paar voordat ze zondag terugkeerden naar Californië, in overeenstemming met Harry en Meghan's vriend Omid Scobie.
Harry en Meghan brachten echter geen niet-openbare tijd meer door met prins William, Kate, George, Charlotte en Louis voor de duur van het jubileum, in overeenstemming met pagina zes, en het is onwaarschijnlijk dat William's familie Lilibet ooit heeft ontmoet.



Een insider zei dat de relatie tussen de broers 'beladen' blijft na de trans-Atlantische 'truth bombs' van de Sussexen over de koninklijke familie op Oprah en aangename podcasts in de VS.
En er is beweerd dat de koningin Harry en Meghan verbood een fotograaf te laten grijpen, de monarch ontmoette haar achterkleindochter Lilibet voor de eerste keer.
Prins Harry's biograaf Angela Levin vertelde GB News dat ze had gehoord dat de streaminggigant ooit wanhopig op zoek was naar het paar om onkwetsbare beelden van de hertog en hertogin van Sussex met royals zoals de koningin en prins William als fase van de collectie die ze aan het filmen zijn.
In een gesprek met GB News zei mevrouw Levin dat deze foto 'zeer, zeer waardevol' zou zijn geweest, en voegde eraan toe: 'Ze zouden hem voor Netflix hebben gebruikt. Het zou hen een pluim geven dat ze haar bij haar opmerkelijke grootmoeder hadden, weet je.'



Het komt nadat professionals zeiden dat prins Harry 'lang geleden een huiselijk gevoel moet hebben gehad van wat hij heeft opgegeven' nadat hij en Meghan Markle besloten niet langer meer gezien te worden in de vieringen van het platina jubileum van de koningin omdat 'ze niet langer centraal stonden zetels'. twee twee
Vanity Fair's Katie Nicholl vertelde True Royalty TV's The Royal Beat dat de hertog en hertogin niet bij andere vieringen waren tijdens het jubileumweekend omdat 'ze nu geen stoelen in het midden van het podium hadden'.

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.