Volgens een expert zal de koninklijke familie gelegenheden rond het platina jubileum van de koningin gebruiken om Harry en Meghan dichter bij de ontspanning van de familie te brengen.
Na jaren van verschrikkelijk bloed zegt Kate Mansey, assistent-redacteur bij de Mail on Sunday, dat ze gelooft dat de koningin toenadering wenst tot de Sussexen die in 2020 een einde maken aan de koninklijke werklevensstijl.
‘Er is een algemeen gevoel dat ze de Sussexen het liefst naar binnen dragen, denk ik. Ze zullen voor veel familieaangelegenheden worden uitgenodigd, gewoon nu niet de grote, betrouwbare cijfers', vertelt ze in onze koninklijke discussieshow Palace Confidential.



Dat betekent niet dat de eerste ontmoetingen niet ongemakkelijk zullen zijn, zegt de Royal Editor van de Daily Mail, Rebecca English, met veel speculaties over hoe de Sussexen zullen omgaan met de rest van het koningshuis tijdens een jubileum-dankzeggingsdienst in St Paul's Cathedral op 3 juni.
'Maar zoals een levering me de andere week zei, de lichaamstaal zal fascinerend zijn. Ik hoop alleen voor de koningin dat het niet al het andere overschaduwt wat er dit weekend gebeurt.'
The Mail on Sunday's Editor At Large Charlotte Griffiths zegt dat het koninklijke balkon Harry's humor zal weglaten.
'Harry Cold is de hertog van Edinburgh Mark Two geweest, en dat willen we eigenlijk wel', zegt ze.
'De koninklijke familie neemt zichzelf heel streng op, maar er is ook een plezierige kant aan hen en Harry zou daar gewoon briljant in zijn geweest en hij had een grappig facet moeten brengen aan balkonmomenten en dat soort dingen en dat zijn we nu kwijt. '



Ondertussen praat koninklijke biograaf Hugo Vickers voor het programma over A Royal Life, de memoires die hij samen met de hertog van Kent schreef.
The Daily Mail's Diary Editor Richard Eden gelooft dat het leven van de hertog suggereert wat voor mogelijkheid Harry heeft gemist. 'Het benadrukt wat we hebben verloren en wat ik denk dat prins Harry had willen zijn als hij loyaliteit en service op de voorgrond had gezet', vertelt hij aan de show.



'Ik neem aan dat ze met heel verschillende vrouwen zijn getrouwd, ik denk dat Meghan geen diagram leek te hebben om te dienen en te begunstigen om in dit land te blijven. En ik veronderstel dat ze Harry heeft aangemoedigd om de koninklijke familie te verlaten. Terwijl hij in het geval van de hertog van Kent een echtgenoot had die hem ooit erg steunde en alles deed wat ze maar wilde om hem te helpen.'

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.