De zaak Wagatha Christie heeft massa's mensen laten speculeren wie de strijdende WAG's in een film zou kunnen spelen - terwijl ze ook herinneringen opriepen aan de tijd dat Rebekah Vardy zei dat ze Meghan Markle wenste om haar te portretteren in een biopic over haar voetballer-echtgenoot.
Rebekah werd in 2016 in Piers Morgan's Good Morning Britain ondervraagd over welke acteur uitzonderlijk zou zijn om haar te verbeelden in een aangeprezen film over de opwaartse strijd van haar handlanger Jamie van niet-league voetbal-obscuriteit naar het winnen van de Premier League-titel met Leicester City.
Meghan Markle - die datzelfde jaar met prins Harry begon uit te gaan - was naar verluidt een favoriet onder filmbazen voor de rol.



Toen Piers dit aan Rebekka vertelde, antwoordde ze: 'Dat zou toch ongelooflijk zijn?'
Destijds werd Louis Tomlinson van One Direction bovendien gekoppeld aan de hoofdrol, hoewel de film geenszins tot wasdom kwam. twee
Meghan kocht in 2016 samen met prins Harry en zou haar schijnberoep verlaten voor een korte periode als senior royal.
De zaak Wagatha Christie begon met een inmiddels bekende post uit oktober 2019, Coleen, 36, beschuldigde Rebekah, 40, van het lekken van 'valse verhalen' over haar privéleven naar de pers.



Rebekah ontkent dat er verhalen naar de media zijn uitgelekt en klaagt de vrouw van haar medevoetballer aan wegens smaad, terwijl Coleen de claim verdedigt op de stichting die haar bewering 'substantieel waar' en in het algemeen belang was.
Eerder vandaag barstte Rebekah tweemaal in tranen uit terwijl ze getuigenis aflegde.
Eerder in het proces werd Rebekah gevraagd naar een interview in 2004 in de ter ziele gegane tabloid over een seksuele ontmoeting die ze had met zanger Peter Andre.
Coleen's advocaat, David Sherborne, toonde wat een A3-afdruk van het artikel leek aan Rebekah in de getuigenbank, voordat hij de kop analyseerde: 'Peter hing als een kleine chipolata, geschoren, kwijl, duurt vijf minuten.'



Maar Rebekah zei vroeger dat ze vroeger 'met de hulp van mijn ex-man in een toestand van zaken werd gedwongen' om het interview te doen.
Vrijdag kreeg Rebekah via haar advocaat, Hugh Tomlinson QC, vragen over het artikel.
De heer Tomlinson vroeg: 'Als je nu terugkijkt op al die jaren, bijna 20 jaar geleden, kun je dan weten of de dingen in het artikel dingen waren die je absoluut zei?'
Rebekah antwoordde: 'Er staan ​​veel dingen in die nu niet uit mijn mond zijn gekomen en die in de omstandigheden rond dat artikel verkeerd waren voorgesteld, het spijt me ten zeerste.
'Het is beschamend om dat te analyseren, en een van mijn grootste spijt.'

Tags: Koningin, Prins Charles, Camilla, Prins Louis, Prins William en Kate Middleton, Prins Charles, Prins Harry, Meghan, De Koningin


Zorg ervoor dat je op geen enkele manier een KONINKLIJK verhaal weglaat! Meld u aan voor onze e-nieuwsbrief om al onze informatie over beroemdheden, koninklijke families en levensstijlen in één keer in uw inbox te ontvangen.